Ondernemersduo achter Wasbar brengt luxueuze éclairs naar Antwerpen en Gent

15/02/18 om 14:41 - Bijgewerkt op 16/02/18 om 16:25

Met de opening van 'Chez Claire' brengen Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde een eetconcept dat zijn succes in het buitenland al bewees naar België.

Ondernemersduo achter Wasbar brengt luxueuze éclairs naar Antwerpen en Gent

© Sigfrid Eggers

Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde, de twee heren achter Wasbar, openen op 2 maart hun nieuwe eetconcept Chez Claire. Daarmee willen de ondernemers de traditionele éclair in een nieuwe, luxueuzere jas steken. Het assortiment is dan ook ontzettend divers: van éclairs met salted caramel crisp of pistache tot een veganistische uitvoering. Het ondernemende duo voorziet ook een eigen champagne, die ze Cuvée Claire doopten.

Het zijn uiteraard niet de eerste stappen in de ondernemerswereld voor Dries en Yuri. Toen ze in 2012 de deuren van de Gentse Wasbar openzwaaiden, werden ze daar alom voor gelauwerd. In 2015 sleepten ze zelfs de titel van Belgium's New Brand of the Year in de wacht, waarna ze hun concept overdroegen aan Top brands.

Het is dan ook geen verrassing dat er voor Chez Claire opnieuw wordt samengewerkt met desingstudio Pinkeye, het bureau dat ook het interieur voor Wasbar vormgaf.

Chez Claire opent op 2 maart in Gent op de Kouter en in Antwerpen in de Schrijnwerkersstraat 15. Meer info op de website.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Trends Style en ontvang wekelijks een update van het belangrijkste lifestyle nieuws in uw mailbox!

Onze partners