Bied op laatste tafeltjes bij Hertog Jan voor het goede doel

04/12/18 om 11:31 - Bijgewerkt op 10/12/18 om 09:41

Wie wil kan bieden op een plekje bij sterrenzaak Hertog Jan op de voorlaatste avond voor het de deuren sluit. Het wordt bovendien iets speciaals en de opbrengst van de 26 tafeltjes gaat volledig naar Music For Life.

Bied op laatste tafeltjes bij Hertog Jan voor het goede doel

VRANCKEN © Kristof Vrancken - Beelduitbraak

Het goede doel dat Gert De Mangeleer en Joachim Boudens met deze actie willen steunen is het Alexine Clarysse Fonds dat specifieke onderzoeken naar kinderkankerbehandelingen financiert. Bovendien staat er die avond een speciaal team achter het fornuis. Zes Aziatische topchefs - uit de beste restaurants van Tokyo, Osaka, Kyoto, Taipei en Manilla - brengen samen met het Hertog Jan-team een ode aan de keuken van het driesterrenrestaurant.

Het diner gaat door op woensdag 19 december om 19 uur bij Hertog Jan. De duotickets voor een uitgebreid zevengangenmenu met aangepaste wijnen en dranken worden tot en met maandag 17 december hier per opbod verkocht.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Trends Style en ontvang wekelijks een update van het belangrijkste lifestyle nieuws in uw mailbox!