Cara Delevingne

Wie is Cara Delevingne?

Supermodel, actrice en auteur. Ze identificeert zich als genderfluïde en is open over haar pan- en biseksualiteit. Ze wil aangesproken worden met de voornaamwoorden she/her. Cara combineert acteren met haar modellencarrière. In 2012 maakte ze haar debuut in een adaptatie van Anna Karenina. Onlangs vertelde ze in een interview dat ze ooit seksueel geïntimideerd werd door Harvey Weinstein. Hij had haar verzekerd dat ze het nooit zou maken als actrice, mocht ze naar buiten komen met haar seksualiteit. De actrice zal binnenkort te zien zijn in het nieuwe seizoen van Only Murderers in the Building.

De Risico’s

Cara’s stijl is genderfluïde en daardoor bijzonder eigentijds. Ze overstijgt genderstereotypes. Van een risico willen we niet spreken, maar wie houdt van een tomboy-ish look kan gerust afwisselen met een sexy jurk, nog een trademark van Cara. Tomboy betekent niet dat je moet gaan voor een vormloze esthetiek. Een rok of jurk voor mannen is momenteel ook je van het. Genderfluïde zegt het zelf: grenzen vervagen, alles mag en alles kan.

Het Succes

Over Karl Lagerfeld zei Cara ooit: “Hij geloofde in mij toen zoveel anderen dat niet deden, inclusief ikzelf. Hij was een visionair, een genie, maar meer dan dat… een dierbare vriend.” En de liefde was wederzijds. Die wordt deze maand beklonken met de collectie CARA LOVES KARL LOVES CARA: een genderneutrale lijn uit duurzame materialen die Delevingne voor het merk Karl Lagerfeld heeft ontworpen. Een succes zal deze collectie zeker worden – getuige deze tijdloze tuxedo met decolleté en stevige stappers. Want de wereld is hokjes beu. Tenzij het pashokjes zijn.

Je kan Cara Delevignes stijl samen met ruim 42 miljoen anderen volgen via @caradelevigne.

? 390, Les Inconnus
? 390, Les Inconnus

Steel haar stijl

1. Bekend/Onbekend

De handgemaakte sjaals van het Parijse merk Les Inconnus zijn een favoriet van Angèle. En nu ook van jou.

? 499, Karl Lagerfeld
? 499, Karl Lagerfeld

2. Neutraal x Speciaal

Deze klassieke blazer kreeg een leuke twist door de insnoerbare taille.

? 350, Kenzo Paris
? 350, Kenzo Paris

3. Iedereen draagt de broek

Een uniseks snit die iedereen staat. Is dit misschien de meest inclusieve broek ter wereld?

? 189, Four Roses
? 189, Four Roses

4. Veelzijdige Veters

Een veterlaars is de perfecte compagnon bij broek en jurk. Een evergreen voor het leven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content