De dief, of de dieven, brak(en) maandag in in de wijnkelder van restaurant Maison Rostang, een tweesterrenrestaurant in de buurt van de Arc de Triomphe. Ze hadden een 'gat van ongeveer 50 centimeter diameter' gegraven. De grand crus komen vooral van wijnmakers Petrus en La Romanée-Conti, waarvan de wijnen behoren tot de duurste ter wereld.

De gerechtelijke politie van Parijs zit op de zaak. In november 2017 werden er nog 69 whiskyflessen gestolen voor een totale waarde van 700.000 euro in een luxewinkel in Parijs.

De dief, of de dieven, brak(en) maandag in in de wijnkelder van restaurant Maison Rostang, een tweesterrenrestaurant in de buurt van de Arc de Triomphe. Ze hadden een 'gat van ongeveer 50 centimeter diameter' gegraven. De grand crus komen vooral van wijnmakers Petrus en La Romanée-Conti, waarvan de wijnen behoren tot de duurste ter wereld. De gerechtelijke politie van Parijs zit op de zaak. In november 2017 werden er nog 69 whiskyflessen gestolen voor een totale waarde van 700.000 euro in een luxewinkel in Parijs.