Ontwerper Serge Rusak: 'Design beperkt zich niet tot meubels'

Virginie Dupont

Serge Rusak, een Belgische designer met uitvalsbasis in Parijs, is verantwoordelijk voor het ontwerp van de elektrische motoren van Saroléa. Hij is net terug van een vakantie in Apulië en beantwoordt onze vragen bij een kop koffie op een zonnig terrasje. Omdat design over zoveel meer gaat dan alleen meubels.

Jong Keukengeweld stelt twaalf nieuwe namen voor

Jongeren tussen 18 en 30 jaar kunnen in oktober opnieuw tegen een verlaagd tarief gaan eten in het restaurant van een jonge Belgische chef. Voor de elfde editie van Jong Keukengeweld werden 64 topchefs geselecteerd, waaronder twaalf nieuwkomers.

Stem voor Trends Style BEST DRESSED MAN 2019

De prestigieuze award van Trends Style is aan zijn zesde editie toe. Breng zelf uw stem uit en win een wellnessarrengement voor twee personen of vijfentwintig flacons van Hugo Boss.

Youtube start gespecialiseerd fashion-kanaal

Alle mode en stijl gerelateerde video's op een plek. Met "/fashion" lanceert Youtube een kanaal dat tegemoetkomt aan de vraag van designers en fashionliefhebbers. 'We zullen de komende maanden werken aan het introduceren van meer internationale stemmen en het lokaal maken voor globale markten', aldus Derek Blasberg, hoofd fashion en beauty.

Trendsstyle Magazine

Partner content

Partner content

Trends Style Partner Content biedt be­drij­ven, or­ga­ni­sa­ties en over­he­den de toe­gang tot het net­werk van Trends Style. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.