Frank Vranken vertelt wat een marktstrateeg precies doet en welke instrumenten hij daarvoor gebruikt. Wat betreft de belangrijkste ontwikkelingen op de financiële markten van de afgelopen decennia schuift hij er twee naar voren: enerzijds de rol van de centrale banken en anderzijds de rol van de geopolitiek.

Vranken verduidelijkt hoe die ontwikkelingen de markten hebben vormgegeven en wat het effect daarvan in de toekomst kan zijn. Voorts zoomt Frank in op de Amerikaanse presidentsverkiezingen, de rol van de dollar en de waarderingen op de aandelenmarkten.

Om nooit een aflevering van de Trends Podcast te missen, kunt u zich abonneren via

Frank Vranken vertelt wat een marktstrateeg precies doet en welke instrumenten hij daarvoor gebruikt. Wat betreft de belangrijkste ontwikkelingen op de financiële markten van de afgelopen decennia schuift hij er twee naar voren: enerzijds de rol van de centrale banken en anderzijds de rol van de geopolitiek. Vranken verduidelijkt hoe die ontwikkelingen de markten hebben vormgegeven en wat het effect daarvan in de toekomst kan zijn. Voorts zoomt Frank in op de Amerikaanse presidentsverkiezingen, de rol van de dollar en de waarderingen op de aandelenmarkten.