De webinar gebeurde in het kader van de Digital Pioneers. Dat is een initiatief van Trends om inspirerende projecten van digitale transformatie in de kijker te zetten. Bedrijven kunnen nog altijd hun project indienen op trendsdigitalpioneers.be.

Met deze webinar wilden we alvast een ervaringsdeskundige in digitale transformatie aan het woord laten. En dat is Leslie zeker. Ze vertelt welke tools ze daarvoor gebruiken, welke lessen ze daarover heeft geleerd en hoe ze met Hello Customer inspelen op de permanente groei die eigen is aan een scale-up.

Niet alleen is de interne werking van haar bedrijf bijna volledig gedigitaliseerd. Bedrijven gebruiken ook de software van Hello Customer om klantenfeedback beter te digitaliseren.

Om nooit een aflevering van de Trends Podcast te missen, kunt u zich abonneren via

De webinar gebeurde in het kader van de Digital Pioneers. Dat is een initiatief van Trends om inspirerende projecten van digitale transformatie in de kijker te zetten. Bedrijven kunnen nog altijd hun project indienen op trendsdigitalpioneers.be.Met deze webinar wilden we alvast een ervaringsdeskundige in digitale transformatie aan het woord laten. En dat is Leslie zeker. Ze vertelt welke tools ze daarvoor gebruiken, welke lessen ze daarover heeft geleerd en hoe ze met Hello Customer inspelen op de permanente groei die eigen is aan een scale-up. Niet alleen is de interne werking van haar bedrijf bijna volledig gedigitaliseerd. Bedrijven gebruiken ook de software van Hello Customer om klantenfeedback beter te digitaliseren.