De Beroepsvereniging van de Vastgoedsector (BVS) sluit zich aan bij het pleidooi van de Confederatie Bouw om de btw op nieuwbouw tijdelijk te verlagen naar 6 procent op de eerste schijf van 60.000 euro. Dat moet extra zuurstof aan de bouw geven.

De tijdelijke btw-verlaging zat vorig weekend niet bij het steunpakket dat de superkern is overeengekomen. De BVS - die de projectontwikkelaars, investeerders en verkavelaars vertegenwoordigt - hoopt dat die verlaging er alsnog komt.

De maatregel moet de bouw of aankoop van nieuwe woningen herlanceren, klinkt het.

De Beroepsvereniging van de Vastgoedsector (BVS) sluit zich aan bij het pleidooi van de Confederatie Bouw om de btw op nieuwbouw tijdelijk te verlagen naar 6 procent op de eerste schijf van 60.000 euro. Dat moet extra zuurstof aan de bouw geven. De tijdelijke btw-verlaging zat vorig weekend niet bij het steunpakket dat de superkern is overeengekomen. De BVS - die de projectontwikkelaars, investeerders en verkavelaars vertegenwoordigt - hoopt dat die verlaging er alsnog komt. De maatregel moet de bouw of aankoop van nieuwe woningen herlanceren, klinkt het.