- Ga er niet van uit dat uw goede prestaties worden opgemerkt of beloond. Vestig de aandacht van uw oversten op uw realisaties, maar doe niet opschepperig.

- Steek een pluim in uw hoed voor waarneembare verwezenlijkingen. Wees niet overdreven nederig door uw succes weg te wuiven of te minimaliseren. Managers die uw verdiensten niet hebben opgemerkt, hadden misschien niet die bedoeling.

- Draai een ongunstige situatie om in uw voordeel. Wees niet bitter of achterdochtig. Ga er ook niet van uit dat uw succes niét is opgemerkt. Ook al voelt u rancune, laat het niet merken. Blijf uw best doen en uw grenzen verleggen.

Bron: Kellyservices.ca

- Ga er niet van uit dat uw goede prestaties worden opgemerkt of beloond. Vestig de aandacht van uw oversten op uw realisaties, maar doe niet opschepperig. - Steek een pluim in uw hoed voor waarneembare verwezenlijkingen. Wees niet overdreven nederig door uw succes weg te wuiven of te minimaliseren. Managers die uw verdiensten niet hebben opgemerkt, hadden misschien niet die bedoeling. - Draai een ongunstige situatie om in uw voordeel. Wees niet bitter of achterdochtig. Ga er ook niet van uit dat uw succes niét is opgemerkt. Ook al voelt u rancune, laat het niet merken. Blijf uw best doen en uw grenzen verleggen. Bron: Kellyservices.ca