Daarvoor was de Duitser internationaal actief in het Europese netwerk van de groep. In 2007 zat hij in Londen en zijn toenmalige baas was een Spanjaard. "Karl, je hebt passie nodig", was het advies dat de rationele Duitser kreeg van zijn Spaanse manager.

"Waar heeft die man het over, was mijn eerste reactie. Maar nu beschouw ik dat advies als gouden raad", vertelt Haberkorn die vanuit Diegem 750 medewerkers leidt. "In onze business moet je mensen doen bewegen. Als je verantwoordelijk bent voor een team, dan moet je mensen iets laten doen. En ze moeten hun job graag doen. Dat is leidinggeven, je mensen zo motiveren dat ze houden van hun werk. Daarvoor heb je passie nodig."

"Toen ik het advies destijds kreeg, begreep ik het niet", geeft Karl Haberkorn toe. "Later was ik dankbaar dat ik die raad kreeg en nu pas ik het dagelijks toe."

Daarvoor was de Duitser internationaal actief in het Europese netwerk van de groep. In 2007 zat hij in Londen en zijn toenmalige baas was een Spanjaard. "Karl, je hebt passie nodig", was het advies dat de rationele Duitser kreeg van zijn Spaanse manager. "Waar heeft die man het over, was mijn eerste reactie. Maar nu beschouw ik dat advies als gouden raad", vertelt Haberkorn die vanuit Diegem 750 medewerkers leidt. "In onze business moet je mensen doen bewegen. Als je verantwoordelijk bent voor een team, dan moet je mensen iets laten doen. En ze moeten hun job graag doen. Dat is leidinggeven, je mensen zo motiveren dat ze houden van hun werk. Daarvoor heb je passie nodig." "Toen ik het advies destijds kreeg, begreep ik het niet", geeft Karl Haberkorn toe. "Later was ik dankbaar dat ik die raad kreeg en nu pas ik het dagelijks toe."