Wat is de beste locatie voor mijn pand?

Het kiezen van een locatie voor uw bedrijf is erg belangrijk en hangt van veel dingen af. Waar kunt u zich best vestigen en waar moet u op letten?

Bereikbaarheid. Zorg dat uw doelgroep u weet te bereiken. Als u een studentenuitzendbureau begint, kunt u het pand vlak bij de universiteit gaan zoeken. Maar een bouwbedrijf moet juist dicht bij de uitvalswegen zitten. Let op details. U kunt dicht bij een snelweg zitten, maar als het daar iedere dag uren vaststaat, hebt u weinig aan de bereikbaarheid. En hoe zit het met parkeermogelijkheden?

Imago. Laat u niet te snel verleiden door de meest fantastische ruimtes als ze niet functioneel zijn voor uw activiteit. Ook iedere stad of regio heeft zijn eigen imago, wilt u daarbij horen? U kunt ervoor kiezen om in een bedrijfsgebouw te gaan zitten, maar dan krijgt u te maken met andere huurders in het pand. Zij bepalen mede uw imago.

Omgeving. Welke voorzieningen hebt u nodig in de buurt? Welke telecomvoorzieningen zijn er? Hoe is de arbeidsmarkt in de buurt waar u zit? Goed personeel is moeilijk te vinden, zorg dus dat er in de regio specialisten zitten die u nodig hebt.

Bron: Mkbservicedesk.nl

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content