Als u een iPhone of smartphone met Android hebt, is Google Goggles een nuttige app. Met de camera van uw smartphone neemt u een foto van een visitekaartje dat u hebt gekregen. Google maakt er automatisch digitale contactgegevens van. In de nieuwe Android-versie van Goggles is het makkelijker om resultaten voor te stellen als de app niet meteen herkent wat u hebt gefotografeerd. U kunt ook notities toevoegen, en belangrijk: Goggles helpt u sudoku-puzzels op te lossen!

U kunt Goggles natuurlijk ook voor andere toepassingen gebruiken, bijvoorbeeld om die heerlijke wijn te helpen onthouden. U neemt een foto van het etiket en schrijft erbij wat u zo lekker vond.
Bron: Lifehacker.com

Als u een iPhone of smartphone met Android hebt, is Google Goggles een nuttige app. Met de camera van uw smartphone neemt u een foto van een visitekaartje dat u hebt gekregen. Google maakt er automatisch digitale contactgegevens van. In de nieuwe Android-versie van Goggles is het makkelijker om resultaten voor te stellen als de app niet meteen herkent wat u hebt gefotografeerd. U kunt ook notities toevoegen, en belangrijk: Goggles helpt u sudoku-puzzels op te lossen! U kunt Goggles natuurlijk ook voor andere toepassingen gebruiken, bijvoorbeeld om die heerlijke wijn te helpen onthouden. U neemt een foto van het etiket en schrijft erbij wat u zo lekker vond. Bron: Lifehacker.com