1. Vervang "Ik heb het gedaan" door "Wij hebben het gedaan". Luister naar de mensen op het terrein en bouw een partnerrelatie op met iedereen die met uw bedrijf samenwerkt: werknemers, klanten, verkopers, leveranciers en anderen.

2. "Ik weet al dat..." wordt "Toon mij eens hoe je dat doet". Door de overdaad aan informatie kan een leidinggevende vandaag de dag niet meer van alles op de hoogte zijn. Stel uzelf open om zelf uitleg te vragen en heb geen schrik om mensen in dienst te nemen die slimmer zijn dan u.
.
3. "Mijn zaak zou beter draaien als..." wordt "Laten we vanaf vandaag al het mogelijke doen". De Ego Economy stond vol van zinnetjes zoals "Mijn zaak zou beter draaien als ik nieuwe medewerkers in dienst had genomen" of "...als ik me in een ander land had gevestigd" of "...als ik de contracten met mijn leveranciers opnieuw had onderhandeld." In de We Economy houden we op te dromen van een betere morgen die afhangt van externe zaken. We geloven in beterschap "right here right now".

4. Verander "Ik heb het allemaal in mijn eentje gedaan" in "We hebben het samen op poten gezet". Heb geen schrik om medewerkers te verplaatsen naar andere teams zodat ze niet het gevoel hebben dat ze vast komen te zitten. Sta open voor verandering, want iedereen in uw bedrijf zal er zijn voordeel mee doen en het kan leiden tot grotere marges en meer winst.

Bron: Entrepreneur.com

1. Vervang "Ik heb het gedaan" door "Wij hebben het gedaan". Luister naar de mensen op het terrein en bouw een partnerrelatie op met iedereen die met uw bedrijf samenwerkt: werknemers, klanten, verkopers, leveranciers en anderen. 2. "Ik weet al dat..." wordt "Toon mij eens hoe je dat doet". Door de overdaad aan informatie kan een leidinggevende vandaag de dag niet meer van alles op de hoogte zijn. Stel uzelf open om zelf uitleg te vragen en heb geen schrik om mensen in dienst te nemen die slimmer zijn dan u. . 3. "Mijn zaak zou beter draaien als..." wordt "Laten we vanaf vandaag al het mogelijke doen". De Ego Economy stond vol van zinnetjes zoals "Mijn zaak zou beter draaien als ik nieuwe medewerkers in dienst had genomen" of "...als ik me in een ander land had gevestigd" of "...als ik de contracten met mijn leveranciers opnieuw had onderhandeld." In de We Economy houden we op te dromen van een betere morgen die afhangt van externe zaken. We geloven in beterschap "right here right now". 4. Verander "Ik heb het allemaal in mijn eentje gedaan" in "We hebben het samen op poten gezet". Heb geen schrik om medewerkers te verplaatsen naar andere teams zodat ze niet het gevoel hebben dat ze vast komen te zitten. Sta open voor verandering, want iedereen in uw bedrijf zal er zijn voordeel mee doen en het kan leiden tot grotere marges en meer winst. Bron: Entrepreneur.com