Foute datum. Evenementen op een brugdag of in een vakantieperiode zijn gedoemd te mislukken. Vermijd bijvoorbeeld ook de finaleavond van een WK.
Onvolledige gastenlijst. Niets zo gênant als belangrijke gasten vergeten uit te nodigen of hun namen verkeerd te schrijven. Neem de tijd om de gastenlijst samen te stellen en te controleren.
Stuntelige uitnodiging. Wie? Wat? Waar? Op die essentiële vragen moet elke uitnodiging een antwoord geven, maar u zou niet de eerste zijn die de datum of locatie vergeet te vermelden of die fouten in de uitnodiging schrijft.
Ongeschikte locatie. Een te kleine locatie of eentje waar je gasten in verdwalen zijn echte afknappers. Ga na of alle faciliteiten (wifi, keuken, vestiaire...) aanwezig zijn en of er voldoende parkeergelegenheid in de buurt is.
Knorrende magen. Kies een professionele cateraar met een vlotte bediening zodat u lange wachtrijen aan het buffet voorkomt. Voorzie genoeg en zorg dat het lekker is.
Artiest stuurt zijn kat. Een grote naam op de affiche: leuk! Maar wat doet u als de artiest niet komt opdagen? Werk altijd een plan B uit.
Piepende luidsprekers. Werk uitsluitend met kwalitatief audiovisueel materiaal en zorg dat er een professionele technicus in de buurt is. Zo voorkomt u piepende, fluitende en galmende luidsprekers.
Low-budgetfotograaf. Altijd leuk om een paar mooie foto's als herinnering aan uw event te hebben. Laat deze belangrijke taak niet over aan nonkel Frans of een collega die wel eens een vakantiekiekje maakt.
Financiële kater. Budgetteer het evenement op voorhand. Doe dat grondig en denk aan alle kosten zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan als de factuur in de bus valt.

Bron: Eventplanner.be

Foute datum. Evenementen op een brugdag of in een vakantieperiode zijn gedoemd te mislukken. Vermijd bijvoorbeeld ook de finaleavond van een WK. Onvolledige gastenlijst. Niets zo gênant als belangrijke gasten vergeten uit te nodigen of hun namen verkeerd te schrijven. Neem de tijd om de gastenlijst samen te stellen en te controleren. Stuntelige uitnodiging. Wie? Wat? Waar? Op die essentiële vragen moet elke uitnodiging een antwoord geven, maar u zou niet de eerste zijn die de datum of locatie vergeet te vermelden of die fouten in de uitnodiging schrijft. Ongeschikte locatie. Een te kleine locatie of eentje waar je gasten in verdwalen zijn echte afknappers. Ga na of alle faciliteiten (wifi, keuken, vestiaire...) aanwezig zijn en of er voldoende parkeergelegenheid in de buurt is. Knorrende magen. Kies een professionele cateraar met een vlotte bediening zodat u lange wachtrijen aan het buffet voorkomt. Voorzie genoeg en zorg dat het lekker is. Artiest stuurt zijn kat. Een grote naam op de affiche: leuk! Maar wat doet u als de artiest niet komt opdagen? Werk altijd een plan B uit. Piepende luidsprekers. Werk uitsluitend met kwalitatief audiovisueel materiaal en zorg dat er een professionele technicus in de buurt is. Zo voorkomt u piepende, fluitende en galmende luidsprekers. Low-budgetfotograaf. Altijd leuk om een paar mooie foto's als herinnering aan uw event te hebben. Laat deze belangrijke taak niet over aan nonkel Frans of een collega die wel eens een vakantiekiekje maakt. Financiële kater. Budgetteer het evenement op voorhand. Doe dat grondig en denk aan alle kosten zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan als de factuur in de bus valt. Bron: Eventplanner.be