1. Verzorg uw uiterlijk. Geen sprake van om op kantoor te komen met een onverzorgde baard of gekleed in een onwelriekend T-shirt. Net wanneer u voelt dat u zich laat gaan moet u extra waakzaam zijn. Maak van de stomerij in de buurt uw beste vriend. Een onberispelijk (mantel)pak en een verzorgd voorkomen zullen uw moraal aansterken.

2. Doe geen al te vertrouwelijke ontboezemingen. Het bedrijf is niet de plaats om uit te huilen. Zelfs al hebt u daar zo'n zin in, doe geen al te vertrouwelijke ontboezemingen aan uw collega's. Misschien wordt dit later wel als een teken van zwakheid tegen u gebruikt. Zeg gewoon dat u aan het scheiden bent, zonder te veel in detail te treden.

3. Laat u begeleiden. Als u in een depressie sukkelt en niet meer slaapt, brengt u op termijn uw job in gevaar. Laat u daarom begeleiden door een therapeut.

Bron: L'Entreprise

1. Verzorg uw uiterlijk. Geen sprake van om op kantoor te komen met een onverzorgde baard of gekleed in een onwelriekend T-shirt. Net wanneer u voelt dat u zich laat gaan moet u extra waakzaam zijn. Maak van de stomerij in de buurt uw beste vriend. Een onberispelijk (mantel)pak en een verzorgd voorkomen zullen uw moraal aansterken. 2. Doe geen al te vertrouwelijke ontboezemingen. Het bedrijf is niet de plaats om uit te huilen. Zelfs al hebt u daar zo'n zin in, doe geen al te vertrouwelijke ontboezemingen aan uw collega's. Misschien wordt dit later wel als een teken van zwakheid tegen u gebruikt. Zeg gewoon dat u aan het scheiden bent, zonder te veel in detail te treden. 3. Laat u begeleiden. Als u in een depressie sukkelt en niet meer slaapt, brengt u op termijn uw job in gevaar. Laat u daarom begeleiden door een therapeut. Bron: L'Entreprise