De producent van vliegtuigonderdelen Asco is de winnaar van de Trends Business Tour in Vlaams-Brabant. De digitaleadministratiebeheerder Doccle werd bekroond in het Brussels Gewest, en de bewaker van kunstvoorwerpen Codine in Waals-Braba

Doccle kiest voor digitalisering en gaat weg van de papieren cultuur. Het laat daarmee zelfs klanten stipter hun rekeningen betalen.

Met haar project 'Life is On', dat in 2002 werd opgestart, wil de groep Schneider Electric haar prestaties in duurzame ontwikkeling verbeteren.

Réconfort+ is een onderneming gebouwd op duurzaamheid. Ze houdt zich bezig met ecologische bouw en actieve inschakeling met als doel de woonomstandigheden te verbeteren en onvermoede competenties aan te boren.

Färm biedt een van de breedste assortimenten duurzame producten in hartje Brussel aan. Binnenkort opent het zijn derde winkel in Oudergem.

Graafschade en netwerkinterventies blijven een heikel punt voor energiebedrijven, watermaatschappijen en telecomoperatoren. Merkator toont de ondergrondse weg.

De burgerluchtvaart blijft maar groeien. Asco Industries in Zaventem ontpopte zich tot een unieke wereldwijde toeleveraar, en stoomt mee met de wereldwijde groei.

Niet alleen de Mannschaft schitterde op de grasmat tijdens de Wereldbeker voetbal in Brazilië. Ook Expoline uit Tessenderlo blonk uit, en wel met zijn Vanishing Spray.

Artistieke interieurcreaties uit gerecycleerd afval en andere afgedankte producten. Jaga geeft materiaal een tweede leven.