EmpreinteChocolat, dat zijn atelier heeft gevestigd in het Waals-Brabantse Itter, biedt bedrijven en particulieren een innovatief communicatieconcept aan. Een relatiegeschenk, een nieuw logo, een bedankje, een huwelijksuitnodiging, een verjaardag of gewoon een lekkere verrassing: wat u ook wilt vertellen, het kan via een stukje goede Belgische chocolade. "Ik personaliseer pralines en chocoladerepen volgens de wensen van de klant", zegt zaakvoerder en ambachtelijk chocolatier Arnaud Champagne, die het bedrijf in 2012 overnam en in een nieuwe richting stuurde. "Nieuwe technologie maakt het mogelijk een film van cacaopasta in vierkleurendruk te printen. Dat gebeurt met speciale voedingsinkt voor pralines. Het heeft jaren geduurd voor het procedé was ontwikkeld." Aangepaste magnetische vormen maken de afdruk scherp en glanzend.

Het sterproduct is een gepersonaliseerde praline met een foto, een logo of een korte tekst erop. De keuze aan vullingen is groot. De chocoladerepen zijn ideaal als wenskaart, als bedanking of om een nieuw adres of een nieuwe website aan te kondigen. Chocolade visitekaartjes en cd's maken het aanbod aan smakelijke boodschappen compleet. Ook aan de kinderen is gedacht. Binnenkort zijn er chocoladelolly's te verkrijgen voor de eindejaarsfeesten.

Arnaud Champagne vervolmaakte zich na zijn studies bij Pierre Marcolini en enkele andere bekende chocolatiers. "Marcolini heeft me de liefde voor een mooi product en de aandacht voor technische precisie bijgebracht."

Jacqueline Remits

www.empreinte-chocolat.be

EmpreinteChocolat, dat zijn atelier heeft gevestigd in het Waals-Brabantse Itter, biedt bedrijven en particulieren een innovatief communicatieconcept aan. Een relatiegeschenk, een nieuw logo, een bedankje, een huwelijksuitnodiging, een verjaardag of gewoon een lekkere verrassing: wat u ook wilt vertellen, het kan via een stukje goede Belgische chocolade. "Ik personaliseer pralines en chocoladerepen volgens de wensen van de klant", zegt zaakvoerder en ambachtelijk chocolatier Arnaud Champagne, die het bedrijf in 2012 overnam en in een nieuwe richting stuurde. "Nieuwe technologie maakt het mogelijk een film van cacaopasta in vierkleurendruk te printen. Dat gebeurt met speciale voedingsinkt voor pralines. Het heeft jaren geduurd voor het procedé was ontwikkeld." Aangepaste magnetische vormen maken de afdruk scherp en glanzend. Het sterproduct is een gepersonaliseerde praline met een foto, een logo of een korte tekst erop. De keuze aan vullingen is groot. De chocoladerepen zijn ideaal als wenskaart, als bedanking of om een nieuw adres of een nieuwe website aan te kondigen. Chocolade visitekaartjes en cd's maken het aanbod aan smakelijke boodschappen compleet. Ook aan de kinderen is gedacht. Binnenkort zijn er chocoladelolly's te verkrijgen voor de eindejaarsfeesten. Arnaud Champagne vervolmaakte zich na zijn studies bij Pierre Marcolini en enkele andere bekende chocolatiers. "Marcolini heeft me de liefde voor een mooi product en de aandacht voor technische precisie bijgebracht."Jacqueline Remitswww.empreinte-chocolat.be