De Antwerpse youngsters Yannick Van der Gucht, Martijn Kerckhaert, Matthias Van Lent en Stijn Van Haute richtten samen Seal Jobs op. Met dat platform kunnen werkgevers en werkzoekenden onderling hun samenwerking bezegelen zonder ook maar één bezoek aan een interimkantoor. Met dat integrale digitale proces zegt Seal Jobs te verschillen van de concurrentie.

Via het zelf ontworpen platform kunnen werkgevers en werkzoekenden elkaar snel en gemakkelijk digitaal screenen. Is de interesse wederzijds, dan kunnen ze met elkaar chatten of een videogesprek houden om elkaar beter te leren kennen. Als beide partijen het met elkaar eens worden over de voorwaarden, gaan ze over tot Seal The Deal - Engels voor 'de overeenkomst bezegelen'. Het lijkt een beetje op wat Tinder doet voor relaties.

Seal Jobs focust op tijdelijke banen, stages en studentenjobs in sectoren van horeca, retail tot cleaning en logistiek, maar ook daarbuiten. Het matchingalgoritme zorgt ervoor dat de kandidaten met de juiste ervaring en beschikbaarheid automatisch verbonden worden aan de beoogde vacature. Ook de administratieve afhandeling gebeurt volledig digitaal. "Onderzoek toont aan dat werkzoekenden na 49 seconden weten of ze zullen ingaan op een vacature", weet Yannick Van der Gucht. "Al na 6 seconden beslissen werkgevers of ze een cv zullen houden. Seal Jobs speelt daarop in en laat werkgevers en werkzoekenden snel een keuze maken om zo het rekruteringsproces efficiënter te maken. De digitalisering van het rekruteringsproces is dan ook de juiste stap. In het buitenland is dat al gemeengoed, hier zijn we pioniers."

Seal Jobs biedt dag en nacht een payrollservice. Het koppelen van de werkgever en de werkzoekende is gratis. Het interimkantoor van de nieuwste generatie is mee gefinancierd door Vivaldis Groep. Het verdienmodel is gebaseerd op no pay no cure: enkel als er resultaat is, betaalt de klant.

Meer inf vindt u op www.seal.jobs

De Antwerpse youngsters Yannick Van der Gucht, Martijn Kerckhaert, Matthias Van Lent en Stijn Van Haute richtten samen Seal Jobs op. Met dat platform kunnen werkgevers en werkzoekenden onderling hun samenwerking bezegelen zonder ook maar één bezoek aan een interimkantoor. Met dat integrale digitale proces zegt Seal Jobs te verschillen van de concurrentie. Via het zelf ontworpen platform kunnen werkgevers en werkzoekenden elkaar snel en gemakkelijk digitaal screenen. Is de interesse wederzijds, dan kunnen ze met elkaar chatten of een videogesprek houden om elkaar beter te leren kennen. Als beide partijen het met elkaar eens worden over de voorwaarden, gaan ze over tot Seal The Deal - Engels voor 'de overeenkomst bezegelen'. Het lijkt een beetje op wat Tinder doet voor relaties. Seal Jobs focust op tijdelijke banen, stages en studentenjobs in sectoren van horeca, retail tot cleaning en logistiek, maar ook daarbuiten. Het matchingalgoritme zorgt ervoor dat de kandidaten met de juiste ervaring en beschikbaarheid automatisch verbonden worden aan de beoogde vacature. Ook de administratieve afhandeling gebeurt volledig digitaal. "Onderzoek toont aan dat werkzoekenden na 49 seconden weten of ze zullen ingaan op een vacature", weet Yannick Van der Gucht. "Al na 6 seconden beslissen werkgevers of ze een cv zullen houden. Seal Jobs speelt daarop in en laat werkgevers en werkzoekenden snel een keuze maken om zo het rekruteringsproces efficiënter te maken. De digitalisering van het rekruteringsproces is dan ook de juiste stap. In het buitenland is dat al gemeengoed, hier zijn we pioniers." Seal Jobs biedt dag en nacht een payrollservice. Het koppelen van de werkgever en de werkzoekende is gratis. Het interimkantoor van de nieuwste generatie is mee gefinancierd door Vivaldis Groep. Het verdienmodel is gebaseerd op no pay no cure: enkel als er resultaat is, betaalt de klant.Meer inf vindt u op www.seal.jobs