Belangrijk daarbij was het decreet voor nieuwe energienormen. Woningen moeten veel energiezuiniger gebouwd worden. Door sterk te isoleren is er ook ventilatie nodig in de woning. Renson is hierin sterk aanwezig op de Belgische markt.

Paul Renson benadrukt dat innovatie de belangrijkste drijver van hun groei is. Maar hij voelt zich niet gesteund door het Vlaamse energiebeleid. "In het bepalen van energienormen zou men rekening moeten houden met innovaties van bedrijven. Nu wordt dat helemaal niet aangemoedigd. Waarom zouden wij dan nog innoveren?," vraagt Renson zich af.

Het bedrijf werft deze dagen bijna 100 mensen aan om de groei te kunnen waarmaken. Daarvoor zijn ook nieuwe gebouwen nodig. Maar Renson kan ze voorlopig niet op die plek plaatsen:
"We steken veel tijd in onze niet-corebusiness. Wij zijn nu volop bezig met de uitbreiding van ons bedrijf, om onze groei van 10 procent per jaar te kunnen realiseren. Wij willen nieuwe productiecapaciteit bouwen in Waregem aan de E17 waar ons hoofdkantoor gevestigd is. Maar dan trekt één persoon naar de Raad van State en dan ligt de hele boel stil. Terwijl dit zo'n toegevoegde waarde kan zijn voor de streek. "

Z-Talk Goossens vanaf zaterdagochtend 11 uur op Kanaal Z of via deze link

Belangrijk daarbij was het decreet voor nieuwe energienormen. Woningen moeten veel energiezuiniger gebouwd worden. Door sterk te isoleren is er ook ventilatie nodig in de woning. Renson is hierin sterk aanwezig op de Belgische markt. Paul Renson benadrukt dat innovatie de belangrijkste drijver van hun groei is. Maar hij voelt zich niet gesteund door het Vlaamse energiebeleid. "In het bepalen van energienormen zou men rekening moeten houden met innovaties van bedrijven. Nu wordt dat helemaal niet aangemoedigd. Waarom zouden wij dan nog innoveren?," vraagt Renson zich af. Het bedrijf werft deze dagen bijna 100 mensen aan om de groei te kunnen waarmaken. Daarvoor zijn ook nieuwe gebouwen nodig. Maar Renson kan ze voorlopig niet op die plek plaatsen: "We steken veel tijd in onze niet-corebusiness. Wij zijn nu volop bezig met de uitbreiding van ons bedrijf, om onze groei van 10 procent per jaar te kunnen realiseren. Wij willen nieuwe productiecapaciteit bouwen in Waregem aan de E17 waar ons hoofdkantoor gevestigd is. Maar dan trekt één persoon naar de Raad van State en dan ligt de hele boel stil. Terwijl dit zo'n toegevoegde waarde kan zijn voor de streek. " Z-Talk Goossens vanaf zaterdagochtend 11 uur op Kanaal Z of via deze link