Religie is een taboe-onderwerp. Weersta aan de verleiding om aan de collega naast u te vertellen dat u gelooft in God en dat hij u heeft geholpen om uw huwelijk te redden en een fantastische opvoeding aan uw vijf kinderen te geven. Als u elke zondag naar de mis gaat, is dat uw zaak.

Informeer u over de gebruiken van uw buitenlandse gastheer.
Als u voor uw werk veel moet reizen, moet u op de hoogte zijn van de religieuze kalender en de gebruiken van het land waar u verblijft. Respecteer het geloof en pas u aan zonder uw eigen godsdienst te verloochenen.

Bron: L'Entreprise

Religie is een taboe-onderwerp. Weersta aan de verleiding om aan de collega naast u te vertellen dat u gelooft in God en dat hij u heeft geholpen om uw huwelijk te redden en een fantastische opvoeding aan uw vijf kinderen te geven. Als u elke zondag naar de mis gaat, is dat uw zaak. Informeer u over de gebruiken van uw buitenlandse gastheer. Als u voor uw werk veel moet reizen, moet u op de hoogte zijn van de religieuze kalender en de gebruiken van het land waar u verblijft. Respecteer het geloof en pas u aan zonder uw eigen godsdienst te verloochenen. Bron: L'Entreprise