1. Voelt u meer opwinding als uw collega's met succes een taak volbrengen dan wanneer u zelf slaagt in uw werk?
2. Hebt u het gevoel dat u niets anders kunt dan uw eigen onderneming leiden?
3. Weet u instinctief hoe u zich moet gedragen wanneer u wordt geconfronteerd met een managementprobleem, zoals een team dat mislukt in zijn opdracht?
4. Voelt u zich verplicht om uw team te leiden?

Dave Logan, managementconsultant en vicerector aan de Marshall School of Business, schreef onlangs dat als u voelt dat u niets anders kunt, dit veel zegt over uw wil en vermogen om met succes uw eigen onderneming te leiden. Maar als managementtaken u soms vervelen en u liever terugkeert naar uw bureau om tastbaar werk te doen, dan kunt u de leiding over uw bedrijf beter overlaten aan iemand anders.

Bron: Entrepreneur.com

1. Voelt u meer opwinding als uw collega's met succes een taak volbrengen dan wanneer u zelf slaagt in uw werk? 2. Hebt u het gevoel dat u niets anders kunt dan uw eigen onderneming leiden? 3. Weet u instinctief hoe u zich moet gedragen wanneer u wordt geconfronteerd met een managementprobleem, zoals een team dat mislukt in zijn opdracht? 4. Voelt u zich verplicht om uw team te leiden? Dave Logan, managementconsultant en vicerector aan de Marshall School of Business, schreef onlangs dat als u voelt dat u niets anders kunt, dit veel zegt over uw wil en vermogen om met succes uw eigen onderneming te leiden. Maar als managementtaken u soms vervelen en u liever terugkeert naar uw bureau om tastbaar werk te doen, dan kunt u de leiding over uw bedrijf beter overlaten aan iemand anders. Bron: Entrepreneur.com