Kunt u weerstaan aan afleiding? Het is soms moeilijk om niet even de keuken op te ruimen of een vuile was in de machine te steken. Toch moet u elke dag aan die verleiding kunnen weerstaan.

Kunt u moeilijk stoppen met werken? "Nog even doorwerken en dan ben ik klaar." De behoefte om steeds iets te willen afmaken is voor veel thuiswerkers groot, vooral als ze geen gezin hebben. Toch komt het moment dat de deur naar uw bureau dicht moet blijven.

Eet u aan uw bureau? Uw lunchpauze mag niet dienen om door te blijven werken terwijl u snel een boterham naar binnen speelt. U moet in een andere ruimte eten en uw zinnen even verzetten.

Gebruikt u uw bureau om in te lezen? Het is goed mogelijk dat u in uw werkruimte ongestoord uw favoriete tijdschrift of een goede thriller kunt lezen. Maar ook hier geldt: een werkruimte is om in te werken. De rest moet u elders in huis doen.

België telt negen coworkingkantoren waar zelfstandigen gebruik kunnen maken van professionele kantoordiensten. En kunnen netwerken met gelijkgestemde coworkers. Lees het dossier over coworking in Trends van 31 maart.
Bron: Inc.com

Kunt u weerstaan aan afleiding? Het is soms moeilijk om niet even de keuken op te ruimen of een vuile was in de machine te steken. Toch moet u elke dag aan die verleiding kunnen weerstaan. Kunt u moeilijk stoppen met werken? "Nog even doorwerken en dan ben ik klaar." De behoefte om steeds iets te willen afmaken is voor veel thuiswerkers groot, vooral als ze geen gezin hebben. Toch komt het moment dat de deur naar uw bureau dicht moet blijven. Eet u aan uw bureau? Uw lunchpauze mag niet dienen om door te blijven werken terwijl u snel een boterham naar binnen speelt. U moet in een andere ruimte eten en uw zinnen even verzetten. Gebruikt u uw bureau om in te lezen? Het is goed mogelijk dat u in uw werkruimte ongestoord uw favoriete tijdschrift of een goede thriller kunt lezen. Maar ook hier geldt: een werkruimte is om in te werken. De rest moet u elders in huis doen. België telt negen coworkingkantoren waar zelfstandigen gebruik kunnen maken van professionele kantoordiensten. En kunnen netwerken met gelijkgestemde coworkers. Lees het dossier over coworking in Trends van 31 maart. Bron: Inc.com