1 Maak een bedrijfsaccount op socialemediasites op basis van waar uw prospecten zijn en van uw marketingdoelen. Pinterest is handig voor nieuwe leads, terwijl Instagram eerder wordt gebruikt om uw merk bekend te maken.

2 Je smartphone volstaat. Het is niet altijd nodig om duur materiaal te kopen om goeie foto's te bekomen. Vaak volstaat het de foto's die je met je telefoon neemt te bewerken met online filters en tools. Je kunt ook apps gebruiken zoals PicYou, Hipstamatic of Instagram om artistieke foto's te maken met je smartphone.

3 Laat je medewerkers foto's nemen. Heb je zelf al genoeg taken in het bedrijf? Laat verscheidene creatieve medewerkers dan foto's nemen. Ze zullen er hun eigen creativiteit inleggen.

Bron: Entrepreneur

1 Maak een bedrijfsaccount op socialemediasites op basis van waar uw prospecten zijn en van uw marketingdoelen. Pinterest is handig voor nieuwe leads, terwijl Instagram eerder wordt gebruikt om uw merk bekend te maken.2 Je smartphone volstaat. Het is niet altijd nodig om duur materiaal te kopen om goeie foto's te bekomen. Vaak volstaat het de foto's die je met je telefoon neemt te bewerken met online filters en tools. Je kunt ook apps gebruiken zoals PicYou, Hipstamatic of Instagram om artistieke foto's te maken met je smartphone.3 Laat je medewerkers foto's nemen. Heb je zelf al genoeg taken in het bedrijf? Laat verscheidene creatieve medewerkers dan foto's nemen. Ze zullen er hun eigen creativiteit inleggen.Bron: Entrepreneur