Gooi elementaire beleefdheid overboord. Beantwoord die 300 mails en 30 telefoontjes per dag niet. U hebt er geen tijd voor. Hoe minder u reageert, hoe sneller deze mensen u vergeten.

Zet uw telefoon op voicemail. Zet uw vaste en mobiele telefoon altijd op voicemail. Dat is een goede filter.

Geen mails van meer dan twee regels. In plaats van de mensen terug te bellen die u interesseren, stuurt u beter een korte mail. Als u zich beperkt tot twee regels, maakt u duidelijk dat u het erg druk hebt.

Maak afspraken voor binnen een maand. Stel een lunchdatum voor die een maand verder ligt. Weiger ontbijten en diners. Zo geeft u aan dat u ook een privéleven hebt.

Bron: L'Entreprise

Gooi elementaire beleefdheid overboord. Beantwoord die 300 mails en 30 telefoontjes per dag niet. U hebt er geen tijd voor. Hoe minder u reageert, hoe sneller deze mensen u vergeten. Zet uw telefoon op voicemail. Zet uw vaste en mobiele telefoon altijd op voicemail. Dat is een goede filter. Geen mails van meer dan twee regels. In plaats van de mensen terug te bellen die u interesseren, stuurt u beter een korte mail. Als u zich beperkt tot twee regels, maakt u duidelijk dat u het erg druk hebt. Maak afspraken voor binnen een maand. Stel een lunchdatum voor die een maand verder ligt. Weiger ontbijten en diners. Zo geeft u aan dat u ook een privéleven hebt. Bron: L'Entreprise