Sluit een contract met uw partner. De partner moet akkoord gaan met deze levenswijze. Als de situatie lange tijd zo zal blijven, moet u zich engageren dat u elk jaar minder tijd weg van huis bent. Dat is mogelijk als u zich organiseert en taken delegeert.

Praat met uw kinderen. Leg aan uw kinderen uit dat u ook lijdt onder deze toestand en dat u geen keuze hebt. Anders denken ze dat uw onderneming belangrijker is dan uw liefde voor hen.

Deel uw werksessies goed in. Maak op uw computer een lijst van taken die u kunt uitvoeren op kantoor, in de trein, tussen twee vergaderingen of bij u thuis.

Breek uit het isolement. Om te vermijden dat u elke avond met een kant-en-klare maaltijd voor de tv zit, kunt u deelnemen aan netwerkevenementen, dineren met vrienden, sporten...

Luister naar uw partner. Als u in het weekend thuis bent, moet u een luisterend oor voor uw partner hebben. Doe dezelfde hobby's, koop een cadeau(tje), ga eten in een restaurant (met zijn tweeën).

Bron: L'Entreprise

Sluit een contract met uw partner. De partner moet akkoord gaan met deze levenswijze. Als de situatie lange tijd zo zal blijven, moet u zich engageren dat u elk jaar minder tijd weg van huis bent. Dat is mogelijk als u zich organiseert en taken delegeert. Praat met uw kinderen. Leg aan uw kinderen uit dat u ook lijdt onder deze toestand en dat u geen keuze hebt. Anders denken ze dat uw onderneming belangrijker is dan uw liefde voor hen. Deel uw werksessies goed in. Maak op uw computer een lijst van taken die u kunt uitvoeren op kantoor, in de trein, tussen twee vergaderingen of bij u thuis. Breek uit het isolement. Om te vermijden dat u elke avond met een kant-en-klare maaltijd voor de tv zit, kunt u deelnemen aan netwerkevenementen, dineren met vrienden, sporten... Luister naar uw partner. Als u in het weekend thuis bent, moet u een luisterend oor voor uw partner hebben. Doe dezelfde hobby's, koop een cadeau(tje), ga eten in een restaurant (met zijn tweeën). Bron: L'Entreprise