U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.


1 Mik op klasse in plaats van schone schijn
Laat maatpakken maken. Je kan er dan ook meteen je hemden en schoenen laten bij maken. Het is pure luxe, maar je ziet geen enkel merklogo. Met horloges kun je je gang gaan zolang ze onder je mouw verstopt zitten. Manchetknopen zijn trouwens terug in de mode, ook bij jongeren. Het staat elegant maar is helemaal niet opzichtig. Een pen van Montblanc wordt nog steeds getolereerd. Een bril van een bekend modehuis daarentegen, is voor parvenu's. Een handtas van Prada of Gucci is al helemaal uit de boze.


2 Hou het discreet
Als je liever in een wagen met chauffeur wil blijven rijden omdat het je nu eenmaal veel tijd bespaart, moet je dat vooral blijven doen. Maar vraag je chauffeur om je zo'n 200 meter voor de plaats van afspraak af te zetten. Gedraag je op recepties vooral niet als een "name dropper" door te pas en te onpas namen van vips te laten vallen die tot je vriendenkring behoren. Is je secretaresse niet discreet genoeg? Reserveer dan voortaan gewoon zelf in gerenommeerde restaurants.

1 Mik op klasse in plaats van schone schijn Laat maatpakken maken. Je kan er dan ook meteen je hemden en schoenen laten bij maken. Het is pure luxe, maar je ziet geen enkel merklogo. Met horloges kun je je gang gaan zolang ze onder je mouw verstopt zitten. Manchetknopen zijn trouwens terug in de mode, ook bij jongeren. Het staat elegant maar is helemaal niet opzichtig. Een pen van Montblanc wordt nog steeds getolereerd. Een bril van een bekend modehuis daarentegen, is voor parvenu's. Een handtas van Prada of Gucci is al helemaal uit de boze. 2 Hou het discreet Als je liever in een wagen met chauffeur wil blijven rijden omdat het je nu eenmaal veel tijd bespaart, moet je dat vooral blijven doen. Maar vraag je chauffeur om je zo'n 200 meter voor de plaats van afspraak af te zetten. Gedraag je op recepties vooral niet als een "name dropper" door te pas en te onpas namen van vips te laten vallen die tot je vriendenkring behoren. Is je secretaresse niet discreet genoeg? Reserveer dan voortaan gewoon zelf in gerenommeerde restaurants.