Sla een overtuigende toon aan. Door de prospect bij naam en voornaam te noemen op een gedecideerde manier, laat u de secretaresse verstaan dat u deze persoon al kent.

Maak van de secretaresse uw bondgenoot. Als u haar om raad vraagt of zelfs grapjes maakt, bevestigt u haar in haar waarde en wordt ze een potentiële bondgenoot. Ze zal sneller geneigd zijn om uw zaak te bepleiten bij haar baas.

Gebruik een gemeenschappelijk contact. Hebt u een klant of leverancier waarmee het geprospecteerde bedrijf ook zaken doet? Zeg dat u namens hem belt, maar wel met zijn goedkeuring.

Ga de technische toer op. Op de vraag "Wat is het doel van uw oproep?" antwoordt u in technisch jargon, verzonnen of niet, dat de secretaresse ervan weerhoudt om verdere vragen te stellen.

Probeer op goed geluk een ander nummer. Kies willekeurig twee andere cijfers in plaats van de twee laatste cijfers van het nummer dat u belde. Doe alsof u verrast bent en vraag om doorgeschakeld te worden naar het juiste nummer.

Bron: Chef d'Entreprise

Sla een overtuigende toon aan. Door de prospect bij naam en voornaam te noemen op een gedecideerde manier, laat u de secretaresse verstaan dat u deze persoon al kent. Maak van de secretaresse uw bondgenoot. Als u haar om raad vraagt of zelfs grapjes maakt, bevestigt u haar in haar waarde en wordt ze een potentiële bondgenoot. Ze zal sneller geneigd zijn om uw zaak te bepleiten bij haar baas. Gebruik een gemeenschappelijk contact. Hebt u een klant of leverancier waarmee het geprospecteerde bedrijf ook zaken doet? Zeg dat u namens hem belt, maar wel met zijn goedkeuring. Ga de technische toer op. Op de vraag "Wat is het doel van uw oproep?" antwoordt u in technisch jargon, verzonnen of niet, dat de secretaresse ervan weerhoudt om verdere vragen te stellen. Probeer op goed geluk een ander nummer. Kies willekeurig twee andere cijfers in plaats van de twee laatste cijfers van het nummer dat u belde. Doe alsof u verrast bent en vraag om doorgeschakeld te worden naar het juiste nummer. Bron: Chef d'Entreprise