Tijdens de zomermaanden ontvangt u enkel op maandag, woensdag en vrijdag een Bizz by Mail in plaats van elke weekdag.

Gisteren

"Vroeger was de norm werk voor het leven en de carrièreladder beklimmen tot aan het pensioen."

Vandaag

"Vandaag is de norm dat loopbanen zich bewegen langs vijf of zes werkplekken omdat dit bijdraagt tot een gediversifieerde persoonlijke en professionele ontwikkeling."

Morgen

"In de toekomst wordt vast dienstverband minder gangbaar. Zelfs vandaag bestaat een derde van de beroepsbevolking in de VS uit uitzendkrachten, free agents, consultants, enzovoort. Meer mensen zullen een portefeuille van jobs hebben voor een of meer klanten die in de loop van de tijd veranderen. In de toekomst zul je je eigen job moeten creëren, je vaardigheden verkopen en je eigen klanten zoeken. Als dit de toekomst is, moet je misschien vandaag al kiezen voor een strategie waarbij je enkele 'bijbaantjes' hebt die je onderhoudt naast je voltijdse betrekking zodat je hierop kunt terugvallen wanneer je je vaste job kwijtraakt."

Het volledig artikel leest u vanaf 23/08/12 in de nieuwe Trends.

Gisteren"Vroeger was de norm werk voor het leven en de carrièreladder beklimmen tot aan het pensioen." Vandaag"Vandaag is de norm dat loopbanen zich bewegen langs vijf of zes werkplekken omdat dit bijdraagt tot een gediversifieerde persoonlijke en professionele ontwikkeling." Morgen"In de toekomst wordt vast dienstverband minder gangbaar. Zelfs vandaag bestaat een derde van de beroepsbevolking in de VS uit uitzendkrachten, free agents, consultants, enzovoort. Meer mensen zullen een portefeuille van jobs hebben voor een of meer klanten die in de loop van de tijd veranderen. In de toekomst zul je je eigen job moeten creëren, je vaardigheden verkopen en je eigen klanten zoeken. Als dit de toekomst is, moet je misschien vandaag al kiezen voor een strategie waarbij je enkele 'bijbaantjes' hebt die je onderhoudt naast je voltijdse betrekking zodat je hierop kunt terugvallen wanneer je je vaste job kwijtraakt."Het volledig artikel leest u vanaf 23/08/12 in de nieuwe Trends.