Gebruik content die u al hebt. Waarschijnlijk hebt u al presentaties op uw computer staan die interessant kunnen zijn voor prospects. Zet ze op SlideShare zodat ze zichtbaar zijn voor het grote publiek.
Pas de inhoud aan. Een presentatie die dient als achtergrond voor een gesproken uiteenzetting, is anders dan een presentatie op het internet.

Verzorg het design. Trek een uurtje uit om de presentatie visueel te versterken. Huur eventueel een designer om dat te doen.

Zet aan tot actie. Zorg ervoor dat de kijkers worden aangezet tot actie. In een SlideShare-presentatie kunt u links zetten zodat ze op een webpagina terechtkomen die verband houdt met de presentatie, bijvoorbeeld met extra informatie, een blog of een aanbod.

Scoor hoog in de zoekresultaten. Om uw presentatie hoog in de zoekresultaten te krijgen, zet u zoveel mogelijk trefwoorden in de titels en beschrijvingen van uw presentaties.

Hoe langer, hoe beter. Lange presentaties worden beter bekeken dan korte.

Vergeet niet te taggen. SlideShare heeft zijn eigen taggingsysteem om de onderwerpen van de presentaties te identificeren. Met de juiste tags zullen gebruikers die deze informatie zoeken uw presentatie sneller vinden.

Integreer audio of video. U kunt audio uploaden die synchroon met uw slides wordt afgespeeld. Ook videofragmenten kunnen worden geïntegreerd.

Bron: Hubspot.com

Gebruik content die u al hebt. Waarschijnlijk hebt u al presentaties op uw computer staan die interessant kunnen zijn voor prospects. Zet ze op SlideShare zodat ze zichtbaar zijn voor het grote publiek. Pas de inhoud aan. Een presentatie die dient als achtergrond voor een gesproken uiteenzetting, is anders dan een presentatie op het internet. Verzorg het design. Trek een uurtje uit om de presentatie visueel te versterken. Huur eventueel een designer om dat te doen. Zet aan tot actie. Zorg ervoor dat de kijkers worden aangezet tot actie. In een SlideShare-presentatie kunt u links zetten zodat ze op een webpagina terechtkomen die verband houdt met de presentatie, bijvoorbeeld met extra informatie, een blog of een aanbod. Scoor hoog in de zoekresultaten. Om uw presentatie hoog in de zoekresultaten te krijgen, zet u zoveel mogelijk trefwoorden in de titels en beschrijvingen van uw presentaties. Hoe langer, hoe beter. Lange presentaties worden beter bekeken dan korte. Vergeet niet te taggen. SlideShare heeft zijn eigen taggingsysteem om de onderwerpen van de presentaties te identificeren. Met de juiste tags zullen gebruikers die deze informatie zoeken uw presentatie sneller vinden. Integreer audio of video. U kunt audio uploaden die synchroon met uw slides wordt afgespeeld. Ook videofragmenten kunnen worden geïntegreerd. Bron: Hubspot.com