Zet een videoclip aan onderin uw beeldscherm. Of zet muziek op. Dat werkt goed als u geestdodend werk moet doen. Uw hersenen zijn dan in ieder geval met twee dingen bezig in plaats van met één. Dat kan al uitdagend genoeg zijn om met die taak bezig te blijven.

Beweeg. Beweging helpt om actief te blijven denken. Tik met de voeten op de vloer of loop een rondje.

Eet of drink om uzelf op te peppen. Af en toe uw glas pakken om een slok te nemen kan al genoeg zijn om weer door te kunnen werken. Of knabbel op wortels of wat noten.

Maak aantekeningen of droedel wat als u lang moet luisteren. Luisteren kan saai zijn, vooral als het onderwerp voor de hand ligt en u niet erg inspireert. Maak dan, net als vroeger op school, tekeningetjes op een vel papier. Dan lukt het beter om uzelf bij de les te houden.

Bron: Lifehacking.nl

Zet een videoclip aan onderin uw beeldscherm. Of zet muziek op. Dat werkt goed als u geestdodend werk moet doen. Uw hersenen zijn dan in ieder geval met twee dingen bezig in plaats van met één. Dat kan al uitdagend genoeg zijn om met die taak bezig te blijven. Beweeg. Beweging helpt om actief te blijven denken. Tik met de voeten op de vloer of loop een rondje. Eet of drink om uzelf op te peppen. Af en toe uw glas pakken om een slok te nemen kan al genoeg zijn om weer door te kunnen werken. Of knabbel op wortels of wat noten. Maak aantekeningen of droedel wat als u lang moet luisteren. Luisteren kan saai zijn, vooral als het onderwerp voor de hand ligt en u niet erg inspireert. Maak dan, net als vroeger op school, tekeningetjes op een vel papier. Dan lukt het beter om uzelf bij de les te houden. Bron: Lifehacking.nl