Ekki, zoals Kuppel genoegzaam wordt genoemd, is een voormalig CEO die nu bedrijfsleiders adviseert. Hij is ook de oprichter van Mountain Wisdom, een Zwitserse stichting die met CEO's het hooggebergte intrekt om een antwoord te zoeken op fundamentele vragen. Als externe consultant van Novartis heeft Kuppel Epstein geadviseerd in het ontwikkelen van diens leiderschapskwaliteiten. "Wanneer je als persoon of als bedrijf succesvol bent, ben je al gauw geneigd te geloven dat je alles weet", zegt Epstein over het advies dat hij van Kuppel heeft gekregen. "Maar in een zo snel evoluerende wereld is er niemand die alles weet. Ik kreeg daarom het advies om altijd nieuwsgierig te blijven en vooral open te staan voor de antwoorden op mijn vragen, omdat die een grote impact kunnen hebben op de beslissingen die je moet nemen."

"Ik zorg er dus voor dat ik voortdurend veel vragen stel, niet alleen tijdens een vergadering, maar ook als ik gewoon in de trein zit naast iemand die ik niet ken. Zo van 'hallo, hoe gaat het met u? Wat hebt u vandaag gedaan? Waar denkt u aan?' Het is verbazingwekkend wat je erdoor leert. Het heeft ook een impact op je dagelijkse leven, en stimuleert je als persoon. Het zorgt er zelfs voor dat je nog beter voelt dat je leeft."

Ekki, zoals Kuppel genoegzaam wordt genoemd, is een voormalig CEO die nu bedrijfsleiders adviseert. Hij is ook de oprichter van Mountain Wisdom, een Zwitserse stichting die met CEO's het hooggebergte intrekt om een antwoord te zoeken op fundamentele vragen. Als externe consultant van Novartis heeft Kuppel Epstein geadviseerd in het ontwikkelen van diens leiderschapskwaliteiten. "Wanneer je als persoon of als bedrijf succesvol bent, ben je al gauw geneigd te geloven dat je alles weet", zegt Epstein over het advies dat hij van Kuppel heeft gekregen. "Maar in een zo snel evoluerende wereld is er niemand die alles weet. Ik kreeg daarom het advies om altijd nieuwsgierig te blijven en vooral open te staan voor de antwoorden op mijn vragen, omdat die een grote impact kunnen hebben op de beslissingen die je moet nemen.""Ik zorg er dus voor dat ik voortdurend veel vragen stel, niet alleen tijdens een vergadering, maar ook als ik gewoon in de trein zit naast iemand die ik niet ken. Zo van 'hallo, hoe gaat het met u? Wat hebt u vandaag gedaan? Waar denkt u aan?' Het is verbazingwekkend wat je erdoor leert. Het heeft ook een impact op je dagelijkse leven, en stimuleert je als persoon. Het zorgt er zelfs voor dat je nog beter voelt dat je leeft."