U kunt zich hiernaast abonneren op de nieuwsbrief Bizz By Mail en zich uitschrijven door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

Snelheid is in het zakenleven meestal een kwaliteit. Snel kunnen inspelen op een opportuniteit of op wijzigende marktomstandigheden, levert vaak een niet meer in te halen voorsprong op. "Ik ben nogal impulsief van aard en het mag vooruitgaan van mij", vertelt Peter Garré. Ivan De Witte is al jaren voorzitter van onze raad van bestuur en hij kent mijn ongeduld. Hij wees me erop dat ik daardoor wel eens zaken wil forceren. 'Soms moet je de tijd zijn werk laten doen', adviseerde hij me. Hij heeft gelijk. Je moet wel goed weten waar je naar toe wilt. Maar als dat duidelijk is, dan is de timing minder belangrijk."

De Witte, de topman van rekruteerder Hudson, maar vooral bekend als voorzitter van AA Gent, heeft met de realisatie van het Ghelamco-stadion bewezen dat geduld oefenen, en volhouden, loont. En Garré bekwaamt zich er ook in. In 2009 nam Bopro, dat gespecialiseerd is in management en consultancy voor de vastgoed- en bouwsector, een erg ambitieus duurzame koers. De doelstelling is tegen 2020 de carbon footprint maximaal terug te dringen.

Laurenz Verledens

Snelheid is in het zakenleven meestal een kwaliteit. Snel kunnen inspelen op een opportuniteit of op wijzigende marktomstandigheden, levert vaak een niet meer in te halen voorsprong op. "Ik ben nogal impulsief van aard en het mag vooruitgaan van mij", vertelt Peter Garré. Ivan De Witte is al jaren voorzitter van onze raad van bestuur en hij kent mijn ongeduld. Hij wees me erop dat ik daardoor wel eens zaken wil forceren. 'Soms moet je de tijd zijn werk laten doen', adviseerde hij me. Hij heeft gelijk. Je moet wel goed weten waar je naar toe wilt. Maar als dat duidelijk is, dan is de timing minder belangrijk." De Witte, de topman van rekruteerder Hudson, maar vooral bekend als voorzitter van AA Gent, heeft met de realisatie van het Ghelamco-stadion bewezen dat geduld oefenen, en volhouden, loont. En Garré bekwaamt zich er ook in. In 2009 nam Bopro, dat gespecialiseerd is in management en consultancy voor de vastgoed- en bouwsector, een erg ambitieus duurzame koers. De doelstelling is tegen 2020 de carbon footprint maximaal terug te dringen.Laurenz Verledens