De onderneming werkt vooral vanuit Wijnegem, maar heeft ook dochters in Brazilië, Roemenië en Rusland. Frisomat bouwt industriële gebouwen van de Sahara tot in Siberië. Guy Somers kreeg zijn beste advies van zijn vader Alfons Somers, toen Guy er aan het begin van zijn carrière als loontrekkende drie, vier keer de brui aan gegeven had. "Mijn vader Alfons zei toen: "Guy, is het geen tijd dat je er zelf mee begint?" Dat heb ik gedaan."

"Mijn vader heeft me ook altijd op het hart gedrukt dat er maar één recept is voor succes: werken, werken, werken. Je moet engagement hebben, jezelf geven, erin geloven. Je moet je ervoor inzetten, en dat kost dus moeite. Anders lukt het niet. Alleen met werken zal je respect verdienen, je ambitie waarmaken. Ik was de oudste van zes kinderen. Dat heeft er misschien ook iets aan gedaan. Ik heb altijd het voorbeeld moeten geven. En dat probeer ik nog steeds te doen. Misschien af en toe tot vervelends toe."

Wolfgang Riepl

Tijdens de zomermaanden krijgt u de Bizz By Mail-nieuwsbrief op maandag, woensdag en vrijdag in plaats van elke weekdag.

De onderneming werkt vooral vanuit Wijnegem, maar heeft ook dochters in Brazilië, Roemenië en Rusland. Frisomat bouwt industriële gebouwen van de Sahara tot in Siberië. Guy Somers kreeg zijn beste advies van zijn vader Alfons Somers, toen Guy er aan het begin van zijn carrière als loontrekkende drie, vier keer de brui aan gegeven had. "Mijn vader Alfons zei toen: "Guy, is het geen tijd dat je er zelf mee begint?" Dat heb ik gedaan.""Mijn vader heeft me ook altijd op het hart gedrukt dat er maar één recept is voor succes: werken, werken, werken. Je moet engagement hebben, jezelf geven, erin geloven. Je moet je ervoor inzetten, en dat kost dus moeite. Anders lukt het niet. Alleen met werken zal je respect verdienen, je ambitie waarmaken. Ik was de oudste van zes kinderen. Dat heeft er misschien ook iets aan gedaan. Ik heb altijd het voorbeeld moeten geven. En dat probeer ik nog steeds te doen. Misschien af en toe tot vervelends toe."Wolfgang RieplTijdens de zomermaanden krijgt u de Bizz By Mail-nieuwsbrief op maandag, woensdag en vrijdag in plaats van elke weekdag.