U kunt zich hiernaast abonneren op de nieuwsbrief Bizz By Mail en zich uitschrijven door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

Invest On Board is een samenwerking van de Turkse accelerator Etohum en luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines, waarbij start-ups hun idee kunnen pitchen voor de reizigers van business class. Voor de goede orde: de starters gaan niet, als een stewardess die de veiligheidsinstructies uitlegt, in het gangpad van het vliegtuig staan, maar maken een filmpje dat getoond wordt op het entertainmentsysteem van de luchtvaartmaatschappij.

Voor start-ups is het een interessant initiatief omdat ze met de reizigers in business class het beoogde publiek van kapitaalkrachtige investeerders bereiken en potentiële investeerders niet worden afgeleid door binnenlopende telefoontjes en e-mails.

Bekijk hier het filmpje op de website van het Amerikaanse ondernemersblad Fast Company.

Invest On Board is een samenwerking van de Turkse accelerator Etohum en luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines, waarbij start-ups hun idee kunnen pitchen voor de reizigers van business class. Voor de goede orde: de starters gaan niet, als een stewardess die de veiligheidsinstructies uitlegt, in het gangpad van het vliegtuig staan, maar maken een filmpje dat getoond wordt op het entertainmentsysteem van de luchtvaartmaatschappij. Voor start-ups is het een interessant initiatief omdat ze met de reizigers in business class het beoogde publiek van kapitaalkrachtige investeerders bereiken en potentiële investeerders niet worden afgeleid door binnenlopende telefoontjes en e-mails. Bekijk hier het filmpje op de website van het Amerikaanse ondernemersblad Fast Company.