Dominique Petit kreeg haar beste advies van Jacques Lepetit

13/09/13 om 11:28 - Bijgewerkt om 11:28

Bron: Trends

Dominique Petit was tot voor kort country manager België bij Sandoz. Intussen leidt ze voor de Zwitserse producent van generische geneesmiddelen vanuit Singapore een cluster van zes Aziatische landen. Haar beste advies kreeg Petit in 1997, toen ze bij het Franse radiologiebedrijf Guerbet werkte.

Dominique Petit kreeg haar beste advies van Jacques Lepetit

U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

"Ik was er toen verantwoordelijk voor logistiek en productie en we hadden heel het weekend gewerkt aan de implementatie van een nieuwe IT-tool. Mijn directe baas was 's maandags niet bij mij gekomen om te vragen hoe het was geweest en of alles in orde was. Ik heb daarover toen een beetje geklaagd bij Jacques Lepetit, de baas van mijn baas. Die antwoordde: "Ben je bij hem geweest?" En ik dacht (stilletjes) 'O mijn god, we zijn hierin met zijn tweeën. Ik kan ook zelf tot bij hem gaan en feedback geven over mijn weekend, want misschien had hij andere prioriteiten die dag'. Voor mij was dat een echte déclic. De les was duidelijk. Als je niet iets krijgt van iemand, vraag het dan gewoon. Het is zo simpel en het maakt de professionele relatie heel eenvoudig."

Onze partners