U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

De Bruggeling stamt uit een groot gezin en kreeg het tijdens zijn jeugd vaak te horen van zijn vader: samen bereik je meer, zonder te gaan vergelijken. De huishoudelijke taken tussen broers en zussen waren goed verdeeld. "Ik hou nog altijd rekening met dat advies. Ik ben er niet alleen zelf van overtuigd, het is volgens mij ook de basis om als bedrijf goede resultaten neer te zetten en als team een mooi verhaal te schrijven."

Arts, die eind juni ondervoorzitter werd van de Federatie van Bedrijven voor Milieubeheer (Febem) is inmiddels een oude rot in de afvalsector. Voor hij twintig jaar geleden bij Biffa Waste Services, het huidige Veolia, aan de slag ging, deed hij ervaring op als plant manager van een verffabriek en bij Biolux, een klein bedrijf dat distillatie van afvalsolventen deed. Al veranderde zijn werkgever de afgelopen twee decennia voortdurend van gedaante. De jongste wijziging dateert van vorig jaar, toen de ophaaldiensten van de hand werden gedaan. Sindsdien plooide Veolia zich terug op de behandeling van gevaarlijk afval, een boeiende nichemarkt.

"Om iets op te bouwen, heb je tijd nodig. Tegelijk moet je je ervan bewust zijn dat je nooit iets alleen opbouwt: dat doe je met een sterk team rond je. Belangrijk is om duidelijk de richting aan te geven waar je naar toe wilt en voortdurend progressie na te streven", legt Arts uit. "De andere kant van de medaille is dat het erg belangrijk is om de rol en verantwoordelijkheden eenduidig voor iedereen vast te leggen en nadien je team ook de middelen en mogelijkheden te geven om de doelstellingen te bereiken."

In juli en augustus schakelt BizzByMail over op het ritme van de zomer: u krijgt de nieuwsbrief op maandag, woensdag en vrijdag in plaats van elke weekdag.

De Bruggeling stamt uit een groot gezin en kreeg het tijdens zijn jeugd vaak te horen van zijn vader: samen bereik je meer, zonder te gaan vergelijken. De huishoudelijke taken tussen broers en zussen waren goed verdeeld. "Ik hou nog altijd rekening met dat advies. Ik ben er niet alleen zelf van overtuigd, het is volgens mij ook de basis om als bedrijf goede resultaten neer te zetten en als team een mooi verhaal te schrijven."Arts, die eind juni ondervoorzitter werd van de Federatie van Bedrijven voor Milieubeheer (Febem) is inmiddels een oude rot in de afvalsector. Voor hij twintig jaar geleden bij Biffa Waste Services, het huidige Veolia, aan de slag ging, deed hij ervaring op als plant manager van een verffabriek en bij Biolux, een klein bedrijf dat distillatie van afvalsolventen deed. Al veranderde zijn werkgever de afgelopen twee decennia voortdurend van gedaante. De jongste wijziging dateert van vorig jaar, toen de ophaaldiensten van de hand werden gedaan. Sindsdien plooide Veolia zich terug op de behandeling van gevaarlijk afval, een boeiende nichemarkt. "Om iets op te bouwen, heb je tijd nodig. Tegelijk moet je je ervan bewust zijn dat je nooit iets alleen opbouwt: dat doe je met een sterk team rond je. Belangrijk is om duidelijk de richting aan te geven waar je naar toe wilt en voortdurend progressie na te streven", legt Arts uit. "De andere kant van de medaille is dat het erg belangrijk is om de rol en verantwoordelijkheden eenduidig voor iedereen vast te leggen en nadien je team ook de middelen en mogelijkheden te geven om de doelstellingen te bereiken." In juli en augustus schakelt BizzByMail over op het ritme van de zomer: u krijgt de nieuwsbrief op maandag, woensdag en vrijdag in plaats van elke weekdag.