U kunt zich hiernaast abonneren op de nieuwsbrief Bizz By Mail en zich uitschrijven door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

"Mijn grootvader is gestorven toen ik amper drie jaar oud was. Ik heb hem dus nauwelijks gekend, maar ik heb zijn advies vernomen via mijn ouders. Ook zij geloofden er sterk in, om nooit op te geven", legt Chapelle uit. "Anders gezegd: yes we can!"

"Zo'n 'can do'-ingesteldheid zorgt voor samenhang, stabiliteit en focus", aldus Chapelle. "Dat geldt ook thuis, bij mijn kinderen, maar vooral in het bedrijf is die attitude uitermate belangrijk. Laat ons geen tijd en energie verkwisten met het zoeken naar excuses of verklaringen, maar zorgen voor oplossingen en verder gaan."

Bert Lauwers

"Mijn grootvader is gestorven toen ik amper drie jaar oud was. Ik heb hem dus nauwelijks gekend, maar ik heb zijn advies vernomen via mijn ouders. Ook zij geloofden er sterk in, om nooit op te geven", legt Chapelle uit. "Anders gezegd: yes we can!""Zo'n 'can do'-ingesteldheid zorgt voor samenhang, stabiliteit en focus", aldus Chapelle. "Dat geldt ook thuis, bij mijn kinderen, maar vooral in het bedrijf is die attitude uitermate belangrijk. Laat ons geen tijd en energie verkwisten met het zoeken naar excuses of verklaringen, maar zorgen voor oplossingen en verder gaan."Bert Lauwers