U kunt zich hiernaast abonneren op de nieuwsbrief Bizz By Mail en zich uitschrijven door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

"Je kan het vergelijken met voetballers die per se de match willen winnen", vertelt Van Wettere. "Als de spelers continu naar het scorebord staren, dan zijn ze niet bezig met voetballen. Diezelfde tunnelvisie is ook in de retail schadelijk. Wie daarentegen van klantentevredenheid prioriteit nummer één maakt, wordt daarvoor ook beloond in de resultaten. Dat is de weg naar duurzaam succes."

Dat advies legt Van Wettere geen windeieren. OKay domineert dankzij een aanhoudende snelle groei al jaren de Trends Gazellen. Hij leidt al ruim elf jaar OKay en Bio-Planet bij Colruyt. Van Wettere werd 31 jaar geleden aangenomen door Roelands. Die laatste is ook een veteraan bij de retailer uit Halle. Hij werkt er al 41 jaar en was van 1993 tot 2013 commercieel directeur bij de Colruyt-supermarkten.

Stijn Fockedey

"Je kan het vergelijken met voetballers die per se de match willen winnen", vertelt Van Wettere. "Als de spelers continu naar het scorebord staren, dan zijn ze niet bezig met voetballen. Diezelfde tunnelvisie is ook in de retail schadelijk. Wie daarentegen van klantentevredenheid prioriteit nummer één maakt, wordt daarvoor ook beloond in de resultaten. Dat is de weg naar duurzaam succes."Dat advies legt Van Wettere geen windeieren. OKay domineert dankzij een aanhoudende snelle groei al jaren de Trends Gazellen. Hij leidt al ruim elf jaar OKay en Bio-Planet bij Colruyt. Van Wettere werd 31 jaar geleden aangenomen door Roelands. Die laatste is ook een veteraan bij de retailer uit Halle. Hij werkt er al 41 jaar en was van 1993 tot 2013 commercieel directeur bij de Colruyt-supermarkten.Stijn Fockedey