U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

"Ik werkte toen bij Clorox aan een groot merk. Hij probeerde me te overtuigen om over te schakelen naar een kleiner merk", herinnert Jimenez zich. "Ik wilde dat niet, maar hij zei me dat ik door die stap veel zou leren en een breder perspectief zou ontwikkelen. En hij kreeg gelijk. Ik heb ervaringen opgedaan en vaardigheden aangekweekt die anderen niet hebben, waardoor ik uiteindelijk CEO van Novartis ben kunnen worden. Probeer dus verschillende ervaringen te krijgen, zoals nieuwe producten lanceren, marketing, financiën, en dat zowel in kleine als in grote bedrijven."

"Ik geef dat advies nu zelf door. Als ik onze jonge talenten ontmoet, zeg ik hen dat ze hun carrière moeten managen. Ze moeten niet wachten tot Novartis hen zegt hoe ze moeten evolueren. Maar daarnaast zeg ik dus dat ze geen lineair carrièrepad mogen volgen en moeten gaan voor uiteenlopende opdrachten."

"Ik werkte toen bij Clorox aan een groot merk. Hij probeerde me te overtuigen om over te schakelen naar een kleiner merk", herinnert Jimenez zich. "Ik wilde dat niet, maar hij zei me dat ik door die stap veel zou leren en een breder perspectief zou ontwikkelen. En hij kreeg gelijk. Ik heb ervaringen opgedaan en vaardigheden aangekweekt die anderen niet hebben, waardoor ik uiteindelijk CEO van Novartis ben kunnen worden. Probeer dus verschillende ervaringen te krijgen, zoals nieuwe producten lanceren, marketing, financiën, en dat zowel in kleine als in grote bedrijven." "Ik geef dat advies nu zelf door. Als ik onze jonge talenten ontmoet, zeg ik hen dat ze hun carrière moeten managen. Ze moeten niet wachten tot Novartis hen zegt hoe ze moeten evolueren. Maar daarnaast zeg ik dus dat ze geen lineair carrièrepad mogen volgen en moeten gaan voor uiteenlopende opdrachten."