U kunt zich hiernaast abonneren op de nieuwsbrief Bizz By Mail en zich uitschrijven door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

Jacquemaert leerde Collinet kennen aan het einde van de jaren negentig tijdens een Oost-Europese joint venture tussen Carmeuse en HeidelbergCement. "We deden onder meer zaken in Polen en Roemenië, en bleven contact houden. Hij zei me enkele jaren later dat ik lid moest worden van YPO, een vereniging voor topmanagers die voor hun 45ste CEO of algemeen directeur zijn. Ik had er nooit van gehoord, maar ik was zelf vooraan de 40. Een topfunctie bekleden op een vrij jonge leeftijd is een beetje moeilijk, maar via YPO kan je over allerlei thema's van gedachten wisselen, dat vind ik bijzonder interessant."

De Belgische afdeling van de YPO heeft 45 leden uit verschillende industrietakken, waaronder de Franstalige Managers van het Jaar Eric Everard en Eric Mestdagh. "We komen tien keer per jaar samen. Ons motto is 'Better leaders through education and idea exchange'. We doen dus geen zaken, maar we wisselen ervaringen uit zonder dat we elkaar iets opleggen. We stellen vragen en geven elkaar mogelijke antwoorden. Met wat ik tijdens de bijeenkomsten opsteek, houd ik de volgende dagen steevast rekening bij mijn bedrijfsbeslissingen."

Wolfgang Riepl

Jacquemaert leerde Collinet kennen aan het einde van de jaren negentig tijdens een Oost-Europese joint venture tussen Carmeuse en HeidelbergCement. "We deden onder meer zaken in Polen en Roemenië, en bleven contact houden. Hij zei me enkele jaren later dat ik lid moest worden van YPO, een vereniging voor topmanagers die voor hun 45ste CEO of algemeen directeur zijn. Ik had er nooit van gehoord, maar ik was zelf vooraan de 40. Een topfunctie bekleden op een vrij jonge leeftijd is een beetje moeilijk, maar via YPO kan je over allerlei thema's van gedachten wisselen, dat vind ik bijzonder interessant."De Belgische afdeling van de YPO heeft 45 leden uit verschillende industrietakken, waaronder de Franstalige Managers van het Jaar Eric Everard en Eric Mestdagh. "We komen tien keer per jaar samen. Ons motto is 'Better leaders through education and idea exchange'. We doen dus geen zaken, maar we wisselen ervaringen uit zonder dat we elkaar iets opleggen. We stellen vragen en geven elkaar mogelijke antwoorden. Met wat ik tijdens de bijeenkomsten opsteek, houd ik de volgende dagen steevast rekening bij mijn bedrijfsbeslissingen."Wolfgang Riepl