U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

1 Omschrijf uw project nauwkeurig en op een aantrekkelijke manier. Ken uw doel, uw timing en uw verwachtingen.

2 Voorzie voor uw investeerders in een leuke beloning, die gelinkt is aan het project. Met een beloning voor investeringen van 20 dollar of minder stijgen de slaagkansen van 28 tot 45 procent.

3 Denk goed na over het budget dat u wilt ophalen. Het is beter een laag doel te halen dan niets van een te hooggegrepen doel te realiseren.

4 Maak een video. 50 procent van de projecten met video slaagt, tegenover 30 procent zonder video.

5 Neem voldoende voorbereidingstijd. Gemiddeld schaven de indieners twee weken aan een projectfiche voordat ze die lanceren.

6 Spreek uw netwerk persoonlijk aan. Het zijn in de eerste plaats familie, vrienden en believers van het eerste uur die instappen.

7 Neem contact op met de media.

8 Zorg voor updates en houd uw volgers op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

9 Beloon uw geldschieters zo snel mogelijk.

1 Omschrijf uw project nauwkeurig en op een aantrekkelijke manier. Ken uw doel, uw timing en uw verwachtingen.2 Voorzie voor uw investeerders in een leuke beloning, die gelinkt is aan het project. Met een beloning voor investeringen van 20 dollar of minder stijgen de slaagkansen van 28 tot 45 procent.3 Denk goed na over het budget dat u wilt ophalen. Het is beter een laag doel te halen dan niets van een te hooggegrepen doel te realiseren.4 Maak een video. 50 procent van de projecten met video slaagt, tegenover 30 procent zonder video.5 Neem voldoende voorbereidingstijd. Gemiddeld schaven de indieners twee weken aan een projectfiche voordat ze die lanceren.6 Spreek uw netwerk persoonlijk aan. Het zijn in de eerste plaats familie, vrienden en believers van het eerste uur die instappen.7 Neem contact op met de media. 8 Zorg voor updates en houd uw volgers op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.9 Beloon uw geldschieters zo snel mogelijk.