U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

1 Zorg voor de juiste man op de juiste plaats

2 Maak werk van de wettelijk verplichte meting rond welzijn op het werk.

3 Zorg voor een beleid rond het gebruik van IT: laptops, tablets, smartphones, sociale media. Wanneer worden ze gebruikt en wanneer worden ze zonder pardon afgezet?

4 Train je leidinggevenden om stress te herkennen en te voorkomen.

5 Volg je leidinggevenden zelf in hun (stress)situatie

6 Zorg ervoor dat mensen voldoende kunnen ontspannen en gezond kunnen eten

7 Geef waardering en erkenning. Een schouderklopje werkt ontspannend en toont respect. Zo kan je dehumanisering wat tegengaan.

Bron: een uitgebreid dossier over stress in de nieuwe Trends.

1 Zorg voor de juiste man op de juiste plaats2 Maak werk van de wettelijk verplichte meting rond welzijn op het werk.3 Zorg voor een beleid rond het gebruik van IT: laptops, tablets, smartphones, sociale media. Wanneer worden ze gebruikt en wanneer worden ze zonder pardon afgezet?4 Train je leidinggevenden om stress te herkennen en te voorkomen.5 Volg je leidinggevenden zelf in hun (stress)situatie6 Zorg ervoor dat mensen voldoende kunnen ontspannen en gezond kunnen eten7 Geef waardering en erkenning. Een schouderklopje werkt ontspannend en toont respect. Zo kan je dehumanisering wat tegengaan. Bron: een uitgebreid dossier over stress in de nieuwe Trends.