U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

1 Berichtencentrum

In het berichtencentrum zie je een overzicht van de laatste updates, zoals nieuwe e-mails, agenda-afspraken, tweets, enzovoort. Open het berichtencentrum door met je vinger bovenaan het scherm naar beneden te vegen.

2 Snel delen

Als je Facebook of Twitter-account gekoppeld hebt in je iPad-instellingen, kan je vanuit het berichtencentrum snel een statusupdate of tweet sturen.

3 Snel terug naar je eerste scherm

Als je meerdere schermen met apps hebt dan kan je terug naar het eerste scherm springen door eenmaal op de thuisknop te klikken. Sta je al op het eerste scherm en klik je nog een keer op de thuisknop dan kom je in het Spotlight-zoekscherm terecht.

4 Schermafbeelding (Print Screen) nemen

Druk tegelijk de thuisknop en aan- enuitknop in en er wordt een schermafbeelding gemaakt die je terugvindt in je fotoalbum.

5 Haal meer uit je toetsenbord

Installeer meerdere talen voor het toetsenbord van je iPad zodat de autocorrectie en spellingsverbetering correct werkt. Installeren doe je via 'Instellingen: Algemeen: Toetsenbord: Toetsenborden:', daar installeer je Frans, Engels of Duits... en Emoji voor de smileys.

Op elke toetsenbord krijg je nu links naast de spatiebalk een nieuwe toets met een wereldbol waar je de taal kiest waarin je wenst te schrijven.

Bron: de opleiding Uw iPad professioneel gebruiken van Kluwer Opleidingen, met tal van tips en tricks.

1 BerichtencentrumIn het berichtencentrum zie je een overzicht van de laatste updates, zoals nieuwe e-mails, agenda-afspraken, tweets, enzovoort. Open het berichtencentrum door met je vinger bovenaan het scherm naar beneden te vegen. 2 Snel delen Als je Facebook of Twitter-account gekoppeld hebt in je iPad-instellingen, kan je vanuit het berichtencentrum snel een statusupdate of tweet sturen.3 Snel terug naar je eerste schermAls je meerdere schermen met apps hebt dan kan je terug naar het eerste scherm springen door eenmaal op de thuisknop te klikken. Sta je al op het eerste scherm en klik je nog een keer op de thuisknop dan kom je in het Spotlight-zoekscherm terecht.4 Schermafbeelding (Print Screen) nemenDruk tegelijk de thuisknop en aan- enuitknop in en er wordt een schermafbeelding gemaakt die je terugvindt in je fotoalbum.5 Haal meer uit je toetsenbord Installeer meerdere talen voor het toetsenbord van je iPad zodat de autocorrectie en spellingsverbetering correct werkt. Installeren doe je via 'Instellingen: Algemeen: Toetsenbord: Toetsenborden:', daar installeer je Frans, Engels of Duits... en Emoji voor de smileys. Op elke toetsenbord krijg je nu links naast de spatiebalk een nieuwe toets met een wereldbol waar je de taal kiest waarin je wenst te schrijven.Bron: de opleiding Uw iPad professioneel gebruiken van Kluwer Opleidingen, met tal van tips en tricks.