U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

1 Elk trimester een beoordeling

Sugai vindt het best dat zijn werknemers in andere landen werken, zolang het werk maar gedaan wordt. Wanneer je je mensen vertrouwen geeft, beschamen ze het niet. "Onze werkwijze is eenvoudig," zegt Sugai. "We geven elk trimester beoordelingen en de mensen die niet aan onze standaarden beantwoorden laten we vertrekken."

2 Woorden, foto's en Skype

Technologie is cruciaal. Elke maand vergaderen de werknemers samen via Skype, de managers doen dat elke week. Gedetailleerde handleidingen in verschillende talen moeten er voor zorgen dat de productie blijft draaien terwijl de Amerikaanse medewerkers slapen.

3 Fietsen om de teamgeest te versterken

Niner neemt alleen mensen in dienst die een passie hebben voor fietsen. Dat zorgt ervoor dat personeelsleden spontaan met elkaar mailen over hun fietservaringen. Elk jaar sluit het bedrijf vier dagen zodat alle personeelsleden vier dagen samen kunnen fietsen en kamperen.

4 Doe je voordeel met de diversiteit

Als je slechts één kantoor hebt, fnuikt dat de innovatie omdat de ideeën die mensen krijgen afhankelijk zijn van hun omgeving. Doordat Niner werknemers heeft in Arizona, waar fietsen gebeurt op rotsachtig terrein en fijn stof een probleem is, paste Niner zijn fietsen aan om die problemen op te vangen.

Bron: Inc.

1 Elk trimester een beoordelingSugai vindt het best dat zijn werknemers in andere landen werken, zolang het werk maar gedaan wordt. Wanneer je je mensen vertrouwen geeft, beschamen ze het niet. "Onze werkwijze is eenvoudig," zegt Sugai. "We geven elk trimester beoordelingen en de mensen die niet aan onze standaarden beantwoorden laten we vertrekken."2 Woorden, foto's en SkypeTechnologie is cruciaal. Elke maand vergaderen de werknemers samen via Skype, de managers doen dat elke week. Gedetailleerde handleidingen in verschillende talen moeten er voor zorgen dat de productie blijft draaien terwijl de Amerikaanse medewerkers slapen.3 Fietsen om de teamgeest te versterkenNiner neemt alleen mensen in dienst die een passie hebben voor fietsen. Dat zorgt ervoor dat personeelsleden spontaan met elkaar mailen over hun fietservaringen. Elk jaar sluit het bedrijf vier dagen zodat alle personeelsleden vier dagen samen kunnen fietsen en kamperen.4 Doe je voordeel met de diversiteitAls je slechts één kantoor hebt, fnuikt dat de innovatie omdat de ideeën die mensen krijgen afhankelijk zijn van hun omgeving. Doordat Niner werknemers heeft in Arizona, waar fietsen gebeurt op rotsachtig terrein en fijn stof een probleem is, paste Niner zijn fietsen aan om die problemen op te vangen.Bron: Inc.