U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

1 Zin

Eén van de buzzwoorden van het moment is 'purpose', te vertalen als de 'zin' of het 'doel' van iets. "Niemand wil gewoon maar een baan," schrijft Barros. "Mensen willen deel uitmaken van een bedrijf dat duidelijk is over waar het voor staat en waar er geen verwarring is over wat er goed en fout is."

2 Autonomie

Arbeidsexperts zeggen het al langer: werknemers die zelf kunnen beslissen hoe ze hun werk doen, doen het beter. Barros: "De vrijheid om je eigen beslissingen te nemen is wat mensen doet zeggen 'Ik hou van mijn baan'".

3 Empathie

Barros wijst erop dat geven om je werknemers niet zozeer geld, als wel tijd kost: je dient een fantastische werkomgeving te creëren, mensen te verwelkomen op hun eerste werkdag, en hun verjaardagen te onthouden.

Bron: Inc.com

1 ZinEén van de buzzwoorden van het moment is 'purpose', te vertalen als de 'zin' of het 'doel' van iets. "Niemand wil gewoon maar een baan," schrijft Barros. "Mensen willen deel uitmaken van een bedrijf dat duidelijk is over waar het voor staat en waar er geen verwarring is over wat er goed en fout is."2 AutonomieArbeidsexperts zeggen het al langer: werknemers die zelf kunnen beslissen hoe ze hun werk doen, doen het beter. Barros: "De vrijheid om je eigen beslissingen te nemen is wat mensen doet zeggen 'Ik hou van mijn baan'".3 EmpathieBarros wijst erop dat geven om je werknemers niet zozeer geld, als wel tijd kost: je dient een fantastische werkomgeving te creëren, mensen te verwelkomen op hun eerste werkdag, en hun verjaardagen te onthouden.Bron: Inc.com