U kunt zich hiernaast abonneren op de nieuwsbrief Bizz By Mail en zich uitschrijven door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

1 Mijn bedrijf plaatst zijn 'bestaansreden, doel' centraal in zijn businessmodel?

2 In mijn bedrijf wordt er gestreefd naar prestaties van hoog niveau?

3 De topmanagers laten zich leiden door heldere richtinggevende principes?

4 Ons hr-beleid stuwt mee onze businessstategie voort?

5 Onze praktijken om talentvolle medewerkers te managen zijn heel doeltreffend?

6 Ons topmanagement wil dat het bedrijf uitblinkt op het vlak van talent management?

7 Is de top van het bedrijf betrokken bij het opmerken, coachen en ontwikkelen van de nieuwe generatie leiders?

8 Zijn onze praktijken voor talentvolle medewerkers strategisch gericht, maar hechten ze tegelijk veel belang aan operationele efficiëntie?

9 Werken deze hr-praktijken het gevoel van een collectief doel en trots in de hand, terwijl ze tegelijk toepasbaar zijn voor mijn individuele loopbaan?

10 Staat mijn bedrijf, dat al lang werkt aan het ontwikkelen van zijn medewerkers, open voor het wijzigen van zijn hr-beleid wanneer de omstandigheden daarom vragen?

Benny Debruyne

Bron: Harvard Business Review

1 Mijn bedrijf plaatst zijn 'bestaansreden, doel' centraal in zijn businessmodel?2 In mijn bedrijf wordt er gestreefd naar prestaties van hoog niveau?3 De topmanagers laten zich leiden door heldere richtinggevende principes?4 Ons hr-beleid stuwt mee onze businessstategie voort?5 Onze praktijken om talentvolle medewerkers te managen zijn heel doeltreffend?6 Ons topmanagement wil dat het bedrijf uitblinkt op het vlak van talent management? 7 Is de top van het bedrijf betrokken bij het opmerken, coachen en ontwikkelen van de nieuwe generatie leiders?8 Zijn onze praktijken voor talentvolle medewerkers strategisch gericht, maar hechten ze tegelijk veel belang aan operationele efficiëntie?9 Werken deze hr-praktijken het gevoel van een collectief doel en trots in de hand, terwijl ze tegelijk toepasbaar zijn voor mijn individuele loopbaan?10 Staat mijn bedrijf, dat al lang werkt aan het ontwikkelen van zijn medewerkers, open voor het wijzigen van zijn hr-beleid wanneer de omstandigheden daarom vragen? Benny DebruyneBron: Harvard Business Review