Bavaria verwerft de exclusieve import- en distributierechten voor de verkoop in Nederland van de bieren van Brouwerij Vander Ghinste, waaronder het sterk groeiende Omer.

Dat Bavaria en Vander Ghinste de handen in elkaar slaan, is geen toeval. Beide groepen zijn sterk gehecht aan hun zelfstandigheid en willen, behalve in klassieke pils, uitblinken in streekbieren van hoge kwaliteit. Volgens Bavaria is het West-Vlaamse aanbod een verrijking voor de Nederlandse horecazaken, temeer daar streekbieren al enkele jaren tekenen voor groeicijfers.

Bavaria, dat eigendom van de familie Swinkels is, produceert 6 miljoen hectoliter bier. Het is met zijn producten aanwezig in 120 landen. Brouwerij Vander Ghinste van de gelijknamige familie heeft een traditie die teruggaat tot in de negentiende eeuw. Ze werd gesticht in 1892 en wordt in de vijfde generatie geleid door Omer-Jean Vander Ghinste. (K.C.)

Bavaria verwerft de exclusieve import- en distributierechten voor de verkoop in Nederland van de bieren van Brouwerij Vander Ghinste, waaronder het sterk groeiende Omer. Dat Bavaria en Vander Ghinste de handen in elkaar slaan, is geen toeval. Beide groepen zijn sterk gehecht aan hun zelfstandigheid en willen, behalve in klassieke pils, uitblinken in streekbieren van hoge kwaliteit. Volgens Bavaria is het West-Vlaamse aanbod een verrijking voor de Nederlandse horecazaken, temeer daar streekbieren al enkele jaren tekenen voor groeicijfers. Bavaria, dat eigendom van de familie Swinkels is, produceert 6 miljoen hectoliter bier. Het is met zijn producten aanwezig in 120 landen. Brouwerij Vander Ghinste van de gelijknamige familie heeft een traditie die teruggaat tot in de negentiende eeuw. Ze werd gesticht in 1892 en wordt in de vijfde generatie geleid door Omer-Jean Vander Ghinste. (K.C.)