Plan de route. Niets levert meer stress op dan er onderweg achterkomen dat u de weg kwijt bent. U maakt bovendien een slechte indruk als u te laat komt. Welke treinen en bussen moet u nemen? Rijd voor de zekerheid bij wijze van proef een keer naar het bedrijf toe.

Verzamel uw cv en andere documenten, zoals referenties of eventueel een portfolio. Als u hier pas een paar uur van tevoren mee begint, zult u zien dat u van alles kwijt bent.

Sta op tijd op, zodat u de rust hebt om uzelf op orde te brengen. Gehaast weggaan geeft geen prettig gevoel.

Vermijd te veel oppeppende middelen, zoals koffie en chocola. Te veel cafeïne kan u onrustig maken.

Probeer de rust te bewaren. Draai prettige muziek in de auto of zoek afleiding in de trein.

Doe ademhalingsoefeningen als u merkt dat u onrustig wordt.

Probeer uw gedachten in bedwang te houden en denk positieve dingen. Als het bedrijf niets in u zou zien, hadden ze u niet uitgenodigd.

Zorg dat u op tijd op de plaats van bestemming bent. Tien minuten te vroeg komen maakt een goede indruk én is fijn voor uzelf. U kunt zich dan even opfrissen in het toilet.

Ga niet met uw duimen draaien; dat werkt stressverhogend.

Als u veel te vroeg bent, maak dan buiten een ommetje. Dat is prettiger dan in de gang te gaan zitten wachten.

Bron: Gezondheidsnet.nl

Plan de route. Niets levert meer stress op dan er onderweg achterkomen dat u de weg kwijt bent. U maakt bovendien een slechte indruk als u te laat komt. Welke treinen en bussen moet u nemen? Rijd voor de zekerheid bij wijze van proef een keer naar het bedrijf toe. Verzamel uw cv en andere documenten, zoals referenties of eventueel een portfolio. Als u hier pas een paar uur van tevoren mee begint, zult u zien dat u van alles kwijt bent. Sta op tijd op, zodat u de rust hebt om uzelf op orde te brengen. Gehaast weggaan geeft geen prettig gevoel. Vermijd te veel oppeppende middelen, zoals koffie en chocola. Te veel cafeïne kan u onrustig maken. Probeer de rust te bewaren. Draai prettige muziek in de auto of zoek afleiding in de trein. Doe ademhalingsoefeningen als u merkt dat u onrustig wordt. Probeer uw gedachten in bedwang te houden en denk positieve dingen. Als het bedrijf niets in u zou zien, hadden ze u niet uitgenodigd. Zorg dat u op tijd op de plaats van bestemming bent. Tien minuten te vroeg komen maakt een goede indruk én is fijn voor uzelf. U kunt zich dan even opfrissen in het toilet. Ga niet met uw duimen draaien; dat werkt stressverhogend. Als u veel te vroeg bent, maak dan buiten een ommetje. Dat is prettiger dan in de gang te gaan zitten wachten. Bron: Gezondheidsnet.nl