U hebt, net als u vrienden die ook thuis voor de buis zitten, ingelogd in een virtuele kamer op het internet zodat u en uw vrienden elkaar via webcams op het laptopscherm zien. U geeft commentaar op de wedstrijd als zat u samen op cafe of in het stadion. De Finse start-up Sofanatics lanceerde deze social tv viewing-dienst gisteren (17/02) in samenwerking met Yle, de Finse tegenhanger van de VRT, ter gelegenheid van de eerste ijshockeywedstrijd van Finland op de Olympische Spelen in Vancouver.

Tv-zenders kunnen door Sofanatics aan te schaffen met een extra dienst de betrokkenheid van de kijkers bij hun programma's verhogen. De slogan van Sofanatics, met een knipoog naar een bekend voetballied, is You'll never watch alone.


www.sofanatics.com (u komt voorlopig op hun Facebookpagina terecht)

Benny Debruyne

U hebt, net als u vrienden die ook thuis voor de buis zitten, ingelogd in een virtuele kamer op het internet zodat u en uw vrienden elkaar via webcams op het laptopscherm zien. U geeft commentaar op de wedstrijd als zat u samen op cafe of in het stadion. De Finse start-up Sofanatics lanceerde deze social tv viewing-dienst gisteren (17/02) in samenwerking met Yle, de Finse tegenhanger van de VRT, ter gelegenheid van de eerste ijshockeywedstrijd van Finland op de Olympische Spelen in Vancouver. Tv-zenders kunnen door Sofanatics aan te schaffen met een extra dienst de betrokkenheid van de kijkers bij hun programma's verhogen. De slogan van Sofanatics, met een knipoog naar een bekend voetballied, is You'll never watch alone. www.sofanatics.com (u komt voorlopig op hun Facebookpagina terecht) Benny Debruyne