1. Bedenk iets waar u altijd van opvrolijkt en neem u voor dat vandaag ook daadwerkelijk te doen. Dat kan een kopje koffie drinken met een goede vriend zijn, vanavond lekker op de bank hangen, of misschien wel iets anders origineels. Zorg dat u iets positiefs hebt om op deze dag naar uit te kijken.

2. Wees vandaag eens galant in de auto. Denk eraan dat iedereen een rotdag heeft vandaag. Laat daarom uw medeweggebruiker bijvoorbeeld voor u invoegen als u in de file staat.

3. Neem regelmatig een korte pauze. Stel uzelf bijvoorbeeld voor dat u momenteel vakantie viert. Even wegdromen zorgt er namelijk voor dat u daarna weer helemaal alert bent en er goed tegenaan kunt.

4. Nog beter, boek vandaag uw zomervakantie. Niets doet u meer stralen dan het concrete vooruitzicht van een heerlijke vakantie.

5. Zorg ervoor dat u vandaag luncht met vrienden of collega's. Loop na de lunch ook even een rondje om een frisse neus te halen.

6. Als u vandaag de kantoordeur achter u dicht doet, zorg er dan voor dat u alle werkgedachten op kantoor achterlaat. Daarvoor is het handig om vlak voor u weggaat even kort de dag te overdenken en uzelf complimenten te geven voor alles wat goed is gegaan dankzij uw werk.

7. Plan vanavond niets actiefs. Een goed boek of een goede film kan wonderen doen.

8. En zorg dat u vanavond goed slaapt. Neem voor het slapengaan een bad of drink warme melk. Zo bent u morgen in uitgeruste staat deze rotdag snel vergeten.

Bron: MT.nl

1. Bedenk iets waar u altijd van opvrolijkt en neem u voor dat vandaag ook daadwerkelijk te doen. Dat kan een kopje koffie drinken met een goede vriend zijn, vanavond lekker op de bank hangen, of misschien wel iets anders origineels. Zorg dat u iets positiefs hebt om op deze dag naar uit te kijken. 2. Wees vandaag eens galant in de auto. Denk eraan dat iedereen een rotdag heeft vandaag. Laat daarom uw medeweggebruiker bijvoorbeeld voor u invoegen als u in de file staat. 3. Neem regelmatig een korte pauze. Stel uzelf bijvoorbeeld voor dat u momenteel vakantie viert. Even wegdromen zorgt er namelijk voor dat u daarna weer helemaal alert bent en er goed tegenaan kunt. 4. Nog beter, boek vandaag uw zomervakantie. Niets doet u meer stralen dan het concrete vooruitzicht van een heerlijke vakantie. 5. Zorg ervoor dat u vandaag luncht met vrienden of collega's. Loop na de lunch ook even een rondje om een frisse neus te halen. 6. Als u vandaag de kantoordeur achter u dicht doet, zorg er dan voor dat u alle werkgedachten op kantoor achterlaat. Daarvoor is het handig om vlak voor u weggaat even kort de dag te overdenken en uzelf complimenten te geven voor alles wat goed is gegaan dankzij uw werk. 7. Plan vanavond niets actiefs. Een goed boek of een goede film kan wonderen doen. 8. En zorg dat u vanavond goed slaapt. Neem voor het slapengaan een bad of drink warme melk. Zo bent u morgen in uitgeruste staat deze rotdag snel vergeten. Bron: MT.nl